Szerintetek rapper létemre félig rocker lennék?
Igazábol véleményekre vagyok kiváncsi , szóval mindenki aki normálist ir és nem szaroz semmit zöld kezet adok .
Elég nagy rapper vagyok , inkább amerikai rappet halgatok de 1-2 igényesebb magyar is bejön néha.
A sima rock az nemtud lekötni 1 szám van amit régebben néha halgattam(metallica-one) , amugy eléggé anti rocker vagyok .
Viszont rappernek tartom magam és rapper létemre szeretem a J-Rockot , igaz lehet azért mert elég nagy anime fan vagyok .. és ugye anime openingbe nemszoktak rappelni , meg ugyen japó rapper érdekesen nézne már ki :D
demokrácia van, olyan zenét hallgatsz amit akarsz.
csak azt mondd már el nekem, hogy miért vagy "anti rocker"?
csak azért mert te a rappet szereted?
mert én rocker vagyok de semmi bajom a rappel és a rapperekkel..
amit te beleordításnak hívsz, az egy olyan dolog, amit te a büdös életben nem tudsz megcsinálni. pl itt:
http://www.youtube.com/watch?v=HZnVAOepD6U
és ehhez is sok éves hangszeres képzettség kell.
Igazából az ilyen magyar underground hip hop az , amihez aztán végképp semmi tudás nem szükséges. nézzünk meg egyet:
http://www.youtube.com/watch?v=Bz-9Mh67TdE
mi kell hozzá? Az elkényeztetett kölyök énekli, hogy neki milyen rossz, sanyarú sorsa van, és minden versszakban figyelmeztet rá, hogy akkor leszel ember, ha sokat iszol. Igényes stílus... betiltanám az ilyeneket
Bírom az ilyet.
Én soha nem soroltam magam egyik stílushoz sem, és nem ragaszkodom ahhoz, hogy "márpedig-én-csak-ezt-hallgatok". Hozzátenném, hogy (főleg manapság) az ember akaratlanul is elköteleződik 1-1 zenei irányzat mellett, így nekem is a rock/metál a nagy szerelmem, de ugyanúgy van tüc-tüc zene is a telómon (igaz, hogy 100-ból 3, de van).
Egyébként két műfaj van, amit soha nem tudtam meghallgatni, a techno és a rap, mert azoktól a falat kaparom, semmi igényesség nincs bennük, legalábbis számomra.
Az meg már külön rejtély, hogy a J-rockot hogy bírod meghallgatni.
Szóóóval, ott akartam kilyukadni:D, hogy nem tudom, mi értelme ennek a "rapper vagyok, utálom a rockereket"-dolognak. Mindenki olyan zenét hallgat, amilyet akar, felőlem héber népdalokat is hallgathat valaki, ha jó ember. Nem ez dönti el a dolgot.
Azt meg kötve hiszem, hogy ismernéd olyan szinten a mai rockzenét, hogy eldönthesd, igényes-e vagy sem.
A véleményem: nem vagy több 15 évesnél, de ha igen... az már régen rossz:)
Hát a rock jódolog. a rep se rossz..
én rocker vagyok .. mai rocknak meg attól függ mit veszünk mert azok közt is van jó.. meg rosszis.. sajnos roszból több.. de ez olyan repbe is van jó meg rossz ugyanígy rockba
mondjuk nekem személy szerint most ez a zenekar a nagy kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=pz2SyJQ60b4
és ezsem régi szám de mégis jó.. :D
Lehet sokan soha az életben nem jöttök rá, de a két műfajban több közös van mint hinnétek. Ráadásul szerintem keverve is nagyon jó. (Hollywood Undead, Linkin Park stb.)
Amúgy én rappernek tartom magam, de érdekes mód a 3 legjobb barátom mind rocker és soha nem volt semmi ellentét közöttünk...
Persze, nyugodtan lehetsz, van pár együttes aki egyszerre sorolható rap és rock közés is pl. Limp Bizkit.
Én nem is igazán tudnám meghatározni, hogy milyen zenét szeretek. Úgy tudnám leginkább definiálni, ohgy "jó zenét hallgatok". Ami felöle jó pár zenei stílust.
Ahányszor kérdezik, hogy milyen zenéket szeretek azt hiszem ott kéne ülniük jópár óráig mire feltudnám sorolni.
Amúgy van japán rapper is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!