Van egy rocker lány aki naon bejön nekem de én rapper vok és mit tegyek? A csaj miatt váltsak oan stilusra amit nem szeretek vagy maradhat igy is?
Szerintem elég nagy hülyeség ilyenen gondolkodni. AZ én páromnak is teljesen más a zenei ízlése, így ha együtt vagyunk rádiót hallgatunk.
Hogy válts-e zenei stílust, azt az dönti el, hogy mennyire szereted a sajátodat. Én pl. sosem mondanék le a metálzenéről és ő sem a sajátjáról. Így szeretjük egymást. A bulizást pedig kompromisszumokkal meg lehet oldani.
Én Hip-Hop Dance-t nyomok és Rap-es a stílusom meg olyan zenét hallgatok...
nehogy stílust válts :)
Sztem Ha igazán szeret,vagy nagyon tetszel neki,akkor elfogad olyannak amilyen vagy ennyii :)
Az igaz szerelemben nincsenek zenei, - stb. - stílusok.
Akinek azért van szüksége egy másik ember közelségére, mert ő is ilyen vagy olyan, azt el kell gyorsan felejteni.
Éppen kezdtem kikupálódni, amikor az éppen aktuális kedvesem elém állt egy ultimátummal, hogy x időt ad arra, hogy farmer öltönyben jelenjek meg a színe előtt, stb...
Annyira "örültem az újonnan szerzett zakómnak", hogy nemet mondtam erre...
Egyébként is:
A saját egyéniségedet adod fel önként, ha belemész egy ilyen "játékba".
-Először csak megköszöni az apró szívességeket az ilyen ember. Később elvárja... Ezután már parancsol Neked.
Ha erre vágysz, akkor hajrá!
Ennyi pózert ,tököm...
Ez már felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!