Vannak egyáltalán Debrecenbe Rocker csajok?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy hülye kérdés de esküszöm soha nem látok egyet se...pedig már voltam rock kocsmába(igaz ott vannak néha de mint kapcsolatban vannak),koncerteken,fesztiválok még társkeresőn is...és semmi! Debrecenbe kihaltak a rocker lányok? :O2012. ápr. 23. 22:57
1/10 anonim válasza:
Ember! Az ország 2. legnagyobb városáról beszélsz...
2/10 anonim válasza:
Debrecenben tényleg kevés van. :D Érdekes...
3/10 anonim válasza:
Hát szerintem, meg igenis sok van. Lehet, hogy rossz helyen keresed őket. Fácán, Valhalla. Egyébként ha olyan rockercsajt akarsz aki szabad akkor a középiskolákat céloznám meg :D
4/10 anonim válasza:
nézz be az új roncs kocsmába fórummal szemben:D eddig én sem sokat láttam (pedig amugy énis az vagyok xd) de mióta megnyilt a roncs kb mindegyik odajár
5/10 anonim válasza:
Igen. a roncs jó hely*_* amúgy szerintem sok rocker lány van debrecenben:)
7/10 anonim válasza:
Én láttam egy jópárat...bár inkább ezek a pózer senkik. Felveszik az 500Ft-os kínai bandás pólót, divat bakancsot, fekete köröm, és már rockerek is.
Mondjuk én is debreceni vagyok, de metalos.
8/10 anonim válasza:
Utolsó: hol láttál a kínaiba bandás pólót 500ft-ért? érdekelne:D és szted hogy néznek ki az igazi rocker lányok akik nem pózerek?:D
9/10 Alaque válasza:
Azok kockás inget hordanak meg szimatszatyrot.
10/10 anonim válasza:
#8 az ilyen kis elr*bancosodott pózer senkikre gondoltam, csak eléggé rosszul fogalmaztam meg.:D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!