Miert van Mo. -n az a tevhit, hogy a rockerek nacik?
Pedig semmi koze a kettonek egymashoz, a rock lenyege a lazadas volt, meg az egesz tokre liberalis.!
Akkor meg miert hiszik ezt?
Én még az életben nem hallottam, hogy a rockereket nácinak nézték volna ez a zenei irányzat valahogy nem erről híres.
Én nagy rock rajongó vagyok, de mi max. a huligán illetve a sátánista jelzőt kaptuk meg. Persze ez is javarészt hülyeség volt.
Náci , na ezt még nem hallotam ..
Viszont 1-2 koncerten amit a kedves rockerek ott tudnak hagyni , johogy nem szarnak rá a gyepre..
megnyugtatlak, nemcsak a rockerek után néz ki a színpad környéke, úgy ahogy, ( mert persze ki fog mondjuk egy iron maidenről kisétálni hogy kidobja a söröspoharát...)
de ha megnézel egy akármilyen városi fesztivál-programot, amire inkább "nem" rockerek mennek el, belváros feszt, mittudomén. ott is ömlik az utcán a szemét.. amúgy hogy ezt honnét akasztottátok le hogy a rockerek nácik nemtudom. a skinheadek között lehet hogy vannak páran akik annak hiszik magukat mert nem tudják különválasztani a dolgokat, csak belekapnak a hangzatos fázisokba..
Sok náci rockerként kezdte.
Amúgy meg, a rockerek tobbnyire nemzeti érzelmuek. Koncerteken legalábbis sok a nagymagyarország póló, meg turulmadár. Egy átlagos liberális gyokérnek meg ez már kimeríti a náci kifejezést. Szal valószínu ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!