Rockerek közt miért van ilyen sok hungarista?
Ezt en sem tudom.
Am szerintem egyaltalan nem divat a hungarizmus, bar nehol igen, lehet csak te elsz ilyen helyen:)
En pl mondjuk 'rocker' vagyok, vagyis annak neznek! Pedig en soha nem istenitettem ezt a mufajt, csak zeneszkent ebben a mufajban tudom leginkabb kielni magam.
Kedves kerdezo,
En az elejen veled voltam, mert tenyleg sok a divatnazi...
De ritka nagy f@szsagot irtal az elobb!
'ők fikázzák a stílusok és zenei műfajok többségét. Pl: köcsög Denszer, köcsög rapper...'
En soha nem fikaztam egy zenei mufajt se, sottt a legtobb 'rocker' ismerosom se
'Vannak fiatalok akik szeretnek discoba járni de a zenei ízlésük sokkal tágabb mint a rockereknek...'
En epp az ellenkezojat vettem eszre...A legtobb tuctuc imado egy Rolling Stones-ra egybol ravagja, hogy lejart, oskovulet, pedig 10mp ment le a szambol...
'Aki nem öltözik feketébe az már feltétenül divat?'
A legtobb ismerosom es en se szoktam feketebe jarni...egyebkent sokszor felveszek akar lila polot is...
'Egyébként nem értem, hogy a rockerek mit ugatnak mindig a divattal kapcsolatban...Szerintem a zenekaros felső sokkal nagyobb divat...'
Ha egy honapban egyszer latok valakin zenekaros polot...
'nem skatujázom be magam egyik stílusba sem...'
Kepzeld el imadom Jackson-t, Bob Marleyt, B.B. King-et (ketlem, hogy ismerned...) Szerinted, aki rocker az csak azt hallgat Istenem.
'Rockerek pofáznak, hogy ők mekkora egyéniségek... közbe meg több millió hozzá hasonló ember van a világon.'
Megis kevesebb embert latok hosszu hajjal, mint azzal az undorito fullcap-pel...(meg mielott beszolnal...sok rapper ismerosom hord ilyet es en ettol nem tartom kevesebbnek!)
Kepzeld en tobbre tartok egy zsenialis Jazz improvizaciot, mint egy egyszeru kis Tankcspda szamot...
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!