Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek mi az előnyei és...

Szerintetek mi az előnyei és mi a hátrányai a következő két portálnak: rocker.hu illetve rockerek.hu? Tudnádtok ajánlani ilyen weboldalakat, ahol rockerek beszélgethetnek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 14:01
 1/3 anonim válasza:
A rockerek.hu elég jó,én voltam ott regisztrálva,szereztem is pár ismerőst.Jó,mert részletesen írhatnak magukról az emberek és lehet ismerkedni!Hátrányát nem tapasztaltam.
2011. júl. 26. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem teszik. Tucat. ld50.hu is hasonló talán, de az átfogóan alternatív.
2011. júl. 26. 14:10
 3/3 A kérdező kommentje:

nekem az a gondom, h rocker.hu-ra még nem tudtam bejutni, meg, hogy a modi ott nem teljsen tudja, h mi is a Rock. Pl. olyanokról is írnak cikkeket (pl a nemrég meghalt winehousel, vagy a jonasékról) akik távol állnak az igazi Rocktól.

Egyébként a Rockerek.hu-n fent vagyok én is, de kicsit kevés ott az aktív ember

2011. júl. 26. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!