Hogy mondjam el a szuleimnek, h rocker akarok lenni?
és ha nem engedik meg akkor nem leszel rocker? :D
te jó ég............
Jóóóó kérdés :DDDDDDDDDDDDDDD
nagyon nagy xDDDDD
Az a baj ez manapság úgy néz ki így megy :D
Nálam az volt a vicces amikor kérdezgették anno, h mért nem megyek már fodrászhoz....én meg mindig azt mondtam, h majd :DD
XD ez vicces
Nekem egyszercsak észrevették, hogy nem hordok már színes cuccokat és egyre több a szegecses kiegészítőm, majd megkaptam a bakszim tőlük:D
A vásárlások során keress olyan doggokat amelyek hozzád illenek ill. a stílushoz amit képviselni szeretnél (amennyiben az a rock :P)
felreertitek
annak erzem magam de a szuleimmel nem konnyu szoval ha kiallok elejuk rocker cuccban ... a zenet is utaljak a stilust is es nem akarok vitat abbol van eleg
Szerintem vállald fel, aztán ennyi.
Különben a rockeségnek is vannak válfajai. Vannak azok a rockerek, akik undorító cuccokba járnak, ápolatlanok, büdösek, és... húh. De szerencsére vannak normálisak is, akik azért nem ilyen züllött alakok, ápoltak, csak éppen rock zenét hallgatnak, és tetőtől talpig feketék:)
De ezzel nekem nincs problémám. De ha egy idősebb korosztály meghallja a "rocker" szót, egyből az első kategória ugrik be nekik.
Ha te szeretnél úgy öltözni/olyan zenét hallgatni, tedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!