A rockerekkel miért nem foglalkozik senki, vagy ha méégis, miért nézik le őket? Annyira nem értem. :S
De tényleg, a MTVRocks van, az egyetlen olyan adó, ahol még ma is lehet mondjuk Nirvana-t hallani, akkor olyan rádió miért nincs, ahol rock zenét játszanak, vagy nyilvános, és nem saját felhasználók által készített internetes oldalak, talán esetleg újságok? Mi történt a rockal és miért nem számít semmit? Miért mondja azt egy lány a rocker srácra hogy fúj, vagy fordítva? Miért mondja mindenki, hogy olyanok mint egy csöves és ilyenek? MIért sz@rnak le minket teljesen(minket, a rockereket, ahányan még martadtunk)... ilyesmikre lennék kíváncsi...
Miért számít az ma nagy csodának, ha találkozol egy 13-14 éves rocker lánnyal/fiúval, és ha megkérdezel egy hasonló korú, csili-vili pólós magassarkút viselő lányt, hogy kik azok a Beatles, miért nem tudja megmondani, mi a fenéről pofázol neki!?
És egyáltalán... Ki az, aki ezt a rengeteg disco zenét meghallgatja, vagy éppen fluor tiomikát??? mi történt mindenkivel és mindennel!?
Csak 13 éves vagyok, szóval nem tudom, de azért egy két filmet láttam, és őszintén, sokkal szívesebben élnék a '80-as, '90-es években... Mondjuk igaz, szeretek ebben különbözni a többbiektől, de akkor is, szánalom, hogy hova jutottunk. MI TÖRTÉNT!? O.O :SS :'(
:D
Erre más érdemli válasz nincs, szerintem. Majd kinövöd.
De eszembe jut róla egy 80-as évekbeli „post”, az akkor még újságban jelent meg, lévén internet még nem volt.
Az ifjú azon kesergett, hogy mennyivel jobb lett volna Elvis Presley korában élni, mennyivel jobb lehetett a mamának, aki akkor volt fiatal. Az újságíró meg elmesélte, hogy amikor Amerikában Elvis volt a sztár, akkoriban nálunk munkatáborba zárták az embereket, meg kitelepítették. Meg százszámra lőtték le, akasztották fel. Elvisről nemigen hallottak.
igen, elhiszem. tényleg ez sem lehetett olyan tökéletes, persze... DE ha a zenei részét tekintjük, úgy értettem.
Bocsi, most tényleg nem kötözködni akarok, de nem szeretnék "kinőni belőle". Úgy ragaszkodok ahhoz a zenéhez és stílushoz, mint... mint... na szóval nem igazán tudom leírni. Nagyon sokat jelent nekem...
Egyébként köszönöm a választ, jöhet még! :))
és tényleg nem kötözködni akartam, tényleg bocsi :)
egyébként az előbbi kérdések nem igazán azt írják le, amit mondani akartam, de ez így jött ki, na szóval annyit tennék még hozzá, egy másik, hasonló kérdéshez írtam válasznak: "gazságtalan ez az egész. csak 10 évvel ezelőttig kéne visszamenni, és máris azokat bámulnák meg, akik úgy néznek ki, mint most egy átlagos ember.
Bakancs? hát azzal meg ugyan mi baja van mindenkinek?? de komolyan. inkább, minthogy 10 éves kislányok rohangásszanak öt centis magassarkúba, nem? meg egyébként is. Szomorú, hogy megkélrdezem egy osztálytársamat(13 vagyok, kicsit fiatal, tudom, de én egyelőre nem festem magam, meg semmmi, csak zene/"életérzés"(vagy hogy mondjam)/öltözködés szintjén vagyok rocker lány), hogy kik mondjuk a Beatles, és nem tudja... Szánalom, emberek, szánalom...
Az meg tényleg elkeserítő, hogy mostanra a rocker/goth stílus azt jelenti, hogy más vagy, mint a többiek, és ezt el is fogadod. Ennek nem ezzt kellene jelentenie.
A zene pedig azért ZENE, mert az emberek nem azért hallgatják, hogy egy disco-ban ugráljanak rá, hanem mert szeretik, benne vannak az érzéseik, meg minden. Kíváncsi lennék, hogy a disco zenében vagy fluor tomika szövegeiben hol vannak meg ezek az érzések, meg egyáltalán az, amiért normális, értelmes ember(sajnos egyre kevesebb van) zenét hallgat.
De mondjuk itt nem zenéről volt szó, hanem stílusról, csak annyit mondanék még, hogy, idézem a kérdezőt: "Általába a bakancson vannak fennakadva, ha erősebb a sminkem, akkor azon, ha extrémebb gyűrű/karkötő/nyaklánc/nyakörv van rajtam akkor azon. " ahan, persze, igen, így van, de az nem probléma, ha ennyi idősen, mint én mkost, egy-két(sőt egyre több) lány mászkál tűsarkú cipőkbe, és már bocs, de egyeseket az országút szélére is ki lehetne állítani, vagy ahogy mondjuk lady gaga kinéz? az nem?? hát persze, hogy nem, mert a régi, tök jó stílusok, el vannak felejtve, helyette egy lánynak plázap*csának kell lennie, különben, engem például már nem is neveznek lánynak... "Hát te nem vagy lány!" szó szerint... A kérdésem már csak az volna, hogy ők micsodák lány helyett? Barbi babák vagy inkább csak csövesek, akiknek nyilvánvalóan nem telt több ruhára, csak annyira, hogy olyan rövid szoknyákat és pólókat fel bírjon venni?
Szánalom, emberek, szánalom, hogy a rock/goth stílusúakat mnem képesek elfogadni, ők meg "normálisak".
komolyan nagyon elszomorító.
13/L"
szóval tulajdonképpen erről beszélek...
utolsó vagyok:D
Kicsit elszabadultak az indulataim:D
De a lényeg az,hogy nem kell utálni más zenét sem(én is utáltam biebert aztán rájöttem azt hallgatok ami nekem tetszik,ezekkel nem is érdemes foglalkozni)
öhh, bocsi, az előző választ még a másodiknak írtam...
harmadik: nekem igazából a rockal kapcsolatban nem az volt a bajom, hogy nem szeretik ezt a zenét, mert hát ezt nem mondhatom meg senkinek, és fordítva sem. Az volt a bajom, hogy egy rockert már jóformán nem vesznek emberszámba sem, pedig, azért a rocker jelentése már változott, mint ahogy te is leírtad. A zenével kapcsolatban pedig pontosan az a baj, hogy mindenki disco-t és fluort hallgvat, persze megint érvényes az, hogy nem mondhatja meg senki senkinek, mit hallgasson, csak hogy aztán más zenéjét pedig leszólják...
de félreértés ne legyen, veled sem vitatkozni akartam, csak leírtam, mit gondolok :)) pont az, amit te mondasz, hogy sok féle zenét szeretsz, ezekkel nincs bajom, meg hát senkinek ne is legyen, egyetkettőt ezek közül én is hallgatok :))
"Már bocs de én azt tapasztalom,hogy a legtöbb rocker mocskol más zenét..." stb. a rocker miért függ össze a bunkó paraszttal? tény, akiket te mondasz, egyszerűen bunkók, de ez szerintem nem áll összefüggésben a rockal... egy divatzene rajongó vagy rapper is ugyanúgy megteheti ezt, ez nem áll összefüggésben, és amú
gy is sokan keverik a rockot a goth/metal/ és még hasonló stílusokkal és zenékkel... ennyit szerettem volna még, köszöönöm az összes választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!