Van olyan, aki szereti a Rammsteint annak ellenére, hogy nem rocker?
Újabban nagyon megszerettem az együttest, olyannyira, hogy már az összes stúdióalbumuk megvan. Pedig egyébként nem vagyok rocker. Szeretem ezt a műfajt, de válogatós vagyok, és még egy rockzenekarért sem voltam így oda:) Egyrészt hihetetlen dalszövegeik vannak, másrészt szinte minden számuk hatalmas (ez nem sok együttesről mondható el). Ezenkívül hihetetlen, hogy milyen nagyszabású show-kkal rukkolnak elő minden koncerten, és ez mégsem megy a zene rovására. De amit a legjobban bírok, az a polgárpukkasztó viselkedésük:) A legtöbb ember hülyének, betegnek, abnormálisnak titulálja őket, csak mert leragadnak olyan dolgokon, mint a Pussy, a Büch dich vagy a Mein Teil című szám, és emögött nem veszik észre a valódi tartalmat, ami pedig minden számukban ott rejlik. Szóval hihetetlen a banda:D
19/L
Az is rock! A rock, az egy összetett dolog, elég nagy fogalom, sokminden beletartozik.Pl: Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Minden metál rock, de nem minden rock metál. :-)
Nem okoskodni akarok, csak védem a kedvenceket:-D
Mint kiderült, én nem írtam szakszerűen, csak a fenti okok miatt fura számomra a rock kifejezés:D.
De úgy veszem észre, hogy a legöbben akik szeretik, azok nem rockerek vagy aki annak vallja magát(ilyet mondjuk 1-2-t ismerek), azok pedig őket nem szeretik.
Na és hogy különböztettek meg egy rockert és egy metálost? :-)
Na látjátok én meg a rockon belüli irányzatokat nem tudom behatárolni:hard rock, heavy metal..nálam rock. Persze nekem is van rocker ismerősöm, aki nem szereti a R+-t, de van aki meg igen. Ízlések és pofonok
01:25 voltam
én se vagyok rocker, vagy metalos (noha régen hosszú hajam volt, de valaki nem ettől lesz rocker vagy metalos)
mégis a kedvencem a Rammstein
nagyon jó zenét csinálnak, a dalszövegeik is nagyon komolyak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!