Ezzel teljesen egyetértek.
Amúgy nekem is hasonló külsőm van évek óta, és mióta élek azóta rock zenét hallgatok/jászok, mégis azonnal leszólnak, hogy semmi közöm a rockhoz, meg biztos csak mondom, közbe az miért lenne "menő" ha valaki azt állítja, hogy rocker...
Sokan le vannak maradva, hogy csak azok a rockerek, akiknek 1 méteres hajuk van, tetőtől talpig bőrszerkóban, fel kellene őket világosítani!
Őszintén szólva most azt mondanám, hogy ha megkérdezed, akkor csak divatrocker, ha nem kérdeznéd, akkor az. Szerintem nincs olyan, hogy rocker külső, vagy micsoda. Az határozza meg inkább, hogy hogyan éled az életed. És... Te tényleg hagyod, hogy beleszóljanak? Szard le őket.
Vagy ha mégis van olyan, hogy rocker külső, (bár nem hiszem, hogy ez bármit befolyásol, persze azért tényleg jó dolog kifejezni, hogy milyen a "stílusod", bár szerintem a rock több ennél), akkor az egészen addig az, amíg nem azért vagy rocker, mert így öltözöl, hanem azért öltözöl így, mert rocker vagy. Tökmindegy hogy mások mit gondolnak, csak te tudhatod, divatrocker vagy-e, vagy nem, ők nem nézhetnek annak. De ezek szerint ők azok, mert az alapján, amit leírtál, náluk viszont egy rohadt bőrdzsekin vagy bakancson múlik az egész. Az már egy másik dolog, hogy az ő szemszögükből ez fordítva van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!