Fiúk, ti szeretitek a One Direction-t? Mert én imádom őket! Lécci ne írjatok olyat, hogy bu***, mert nem azok.
Ilyen degenerált nyálas kis dögöket fiú nem tud szeretni :D
És bármennyire is nem tetszik b*zik!
De b*zik!!!! Gyűlölöm az ilyen r*hadt transzvesztita kinézetü kis köcsögöket mint ezek a k*baszott zsidó kölykök.
Nyomorodna le a one direction összes tagja egy életre!!!!!
Mi ertelme van itt veszekedni hogy ki szereti es ki gyuloli a One Direction-t?:D Mindenkinek megvan a sajat izlese es azt tiszteletben kene tartani.A fiuk tobbsege nem szereti a 1D-t.Szerintem ezt te is tudtad.Mert kottok bele abba hogy ki milyen zenet hallgat?En szemely szerint nem nagyon szeretem a 1D-t, de nem szolom le azokat akik szeretik.
14\L
Az ilyesmikért:
Szindyke válasza:
Az egész rock egy nagy divat!!! Csak ilyen fekete hajú 17 éves fiúk hallgatják akik azt hiszik hogy ettől keményfiúk leszek. Az egész rock egy hatalmas üzlet: A normális emberek megvehetők popzenével, hip-hop-al dubsteppel míg a b*zi rockerek a rock-al vagy a meállal ami szintén homokosoknak való.
tehát a rock-ot is eladják a b*ziknak emósoknak és más kisebbségeknek.
Egyébkén is az ilyen rockzenéket csak az különcködni akarók hallgatják.....
Ezért is gyűlölöm az összes rockzenét!!!!
Tehát nem kell isteníteni a szar rock-ot mer fos zene az is mint a többi!!!
És attól hogy lepontozol még nekem van igazam!!!
A válasz 29%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 30%-ban hasznos válaszokat ad.
# 13/15 2012-10-20 17:52 Privát üzenet Hasznos számodra ez a válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!