Fiúk, ti szeretitek a One Direction-t? Mert én imádom őket! Lécci ne írjatok olyat, hogy bu***, mert nem azok.
tegnapelőtt 15:36
Nagyon nem vagyok ideges, de nagyon szánalmasnak tartom hogy egy 10 éves balf*sz, leszól más embereket, mert nem szeretik az OneDirectiont + még az Onedirectional feszít hogy "Az az igazi zene".
Az már igazi zene, amit az előző be linkelt ide. Meg az ahhoz hasonlók. De amíg Onederectiont hallgat, addig már nehogy ő mondja meg hogy mi az igazi zene, és hogy ki a lúzer. Hallgassa ha neki tetszik, de mást hagyjon, mert nekem élete végéig mondhatná hogy az Onedirection a legjobb, de nekem nem változna meg róluk a véleményem. -.-
Szerintem a banda jó.
Mármint jó számaik vannak.
De szerintem nagyon nem helyesek. És tudom, hogy azt kérted, ne mondjuk, de ők tényleg bu***.
Szóval bocsi.
Lány vagyok.Attól még, hogy ha valaki nem szereti az 1D-t, akkor mondja meg, hogy mért nem! Mert b**i-k? Nem azok. Attól még, hogy valaki jól öltözködik, és tehetséges, nem kell rögtön lebu***ni..Mert ez inkább irigység. Mert az illető, aki fikázza őket, az soha az életben nem lesz olyan tehetséges, mint ők! Őket több millióan imádják, de van aki nem szereti őket...de akkor mondja meg, hogy mért nem?! Mert helyesek, és nem zúzós rock-ot játszanak? Én például nem hallgatok Justin Biebert, de elismerem, hogy tehetséges. Meg én senkit sem kritizálok, azért mert én személy szerint nem vagyok a rajongója és nem hallgatom...
One Direction forever <3
Igaz, hogy lány vagyok, de ezt elmondanám:
Van egy csoport Facebookon.. És nem 1-2 fiú (ők sem melegek) szereti őket, hanem több.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!