Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fiúk, ti szeretitek a One...

Fiúk, ti szeretitek a One Direction-t? Mert én imádom őket! Lécci ne írjatok olyat, hogy bu***, mert nem azok.

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
29%
Én lány vagyok. És én is imádom a One Direction-t, mint a kérdező, és nem csak azért, mert "cukik", mert engem az sem érdekelne, hogyha torzszülöttek lennének, ha ilyen tehetségesek, én a zene miatt szeretem Őket.
2012. jún. 17. 14:28
 12/61 Victor Luca válasza:
16%
Nem alacsony az IQ szintem én nem is éredekel mások véleménye és őszintén szólva fogyatékos az aki beleszól mások véleményébe és másokat megpróbál lealázni de nem nagyon megy neki!!!!
2012. jún. 17. 16:06
 13/61 anonim válasza:
42%
Én szeretem őket de nem áradozok mindenkinek hogy "istenek" :D hallgatom a zenéjüket, bírom őket ... :D
2012. jún. 20. 20:44
 14/61 anonim ***** válasza:
83%

Hát ez érdekes,IMÁDOM a Sex Pistols-t,Joan Jett a példaképem,Rammstein, BMTH ,Marilyn Manson és SUM41 fan vagyok,mégis szeretem az One Direction egy-két számát.

Eleinte én sem szerettem őket(elvből elutasítok minden Justin Bieber-,Big Time Rush féleséget..),de aztán belehallgattam a "What makes you beautiful"-ba,ami főleg az önbizalom-hiányos lányoknak szól.És hát tetszett:D A dallam egész jó(de kísértetiesen hasonlít egy,a Greace c. filmben elhangzott számra,azt hiszem Summer Nights..),a szöveg is aranyos,bár semmiféleképpen sem olyan "világmegváltó",mélyreható mint egy rockszámnak.De szerintem egy popdalnak ilyennek kell lennie,nem többnek.Arra tökéletes,hogy egy lusta délutánon jobb kedvre derítsen.Ennyi.Nem tudom,hogy miért bántják olyan sokat ezeket a srácokat.Mert jól néznek ki,és nem úgy öltözködnek,mint a legtöbb tucatgyerek?(Azokra a kis deszkás/bmx-es kis majmokra gondolok,akik divatból hallgatják a Hősöket.)Vagy mert úgy "rakták őket össze" az X-fatkorban?Ahhoz képest egész szépen összeszoktak,szóló karriert is építhettek volna,de nem,eggyütt maradtak.

Esetleg azért piszkálják őket,mert csak egy sima popcsapat,se több,se kevesebb,és ezt be is vallják?Legalább nem nevezik magukat rocksztárnak,mint Miley Cyrus,Ldy Gaga vagy Rihanna.Ha már ott tartunk,ők mivel jobbak ennél az öt srácnál?És őket miért nem cikizik?

Nem vagyok egy 1D fan,mert tényleg nem,egyszerűen csak azt nem szeretem,ha valamit divatból utálnak úgy(mert igenis az utálóik 60%-a divatból hater..),hogy kb. egy számukat(vagy még annyit se)hallottak.

2012. jún. 20. 22:03
 15/61 Mimi13 ***** válasza:
26%

Kedves utálók!

Ah, miről beszélek... hol vagytok ti kedvesek?

I AZ, hogy médiazene? Megdolgoztak a hírnevükért. A 2010-es X-Factor-ban lettek HARMADIKAK! Úgy beszéljetek, hogy nincs hangjuk és tehetségük! Köny9rgöm! Nézzetek már egy kicsit magatokba!

Egy albumot kiadtak, gyorsabban adtak el jegyet, mint Jusin Bieber! Hol nem tehetségesek? EGYETLEN EGY OKOT KÉREK! Bár úgy sem tudtok, de mindegy...

Most van készülőben a második albumuk... Fél éveken át turnéznak. Most Amerikában vannak. Nem mondom, hogy nem változtak, mert persze igen. DE VAN TEHETSÉGÜK ÉS SZEMÉLYISÉGÜK! Sőt háromnak még BARÁTNŐJE IS! az 5-ből, ha nem tudnátok!

Előbb magatokban keressétek a hibát, és gondolkodjatok, majd utána szóljatok. DE AKKOR SEM TEHETSÉGTELENEK! Max te vagy az.. Mindenki magából indul ki!

Aki utálja őket, inkább maradjon kussban, mert nagy merészség 2000 magyar Directioner-rel szembenézni..:D

a Directioner.

Xx

2012. jún. 22. 13:11
 16/61 anonim ***** válasza:
77%
az utolsó egy tipikus 13-14 éves szájából érkezett válasz, semmi intelligencia nincs benne, csak vaktalanul védi azt amit szeret :) de nembaj, egyszer te is felnősz
2012. jún. 22. 20:01
 17/61 anonim ***** válasza:
89%
No igen oké de az énekeshez a 8 elemi se kell(de van köztük sok diplomázott is) szóval csak a tehetségen múlik meg hogy milyen vastag a zsebe hogy "átteknozzák" a hangját.Azt bizony észre vettem hogy ha jön egy komment ami azt mondja hogy nem szereti őket megy a piros kezecske,fogadd el hogy a világban nem mindenkinek ugyan olyan az ízlése,japán,rock,klasszikus,country, gondolj bele milyen unalmas lenne a világ ha mindenki Justin Bieberre ropná.Ebbe gondolj bele egy kicsit.
2012. jún. 23. 13:52
 18/61 anonim ***** válasza:
32%
Az utolsó válaszolónak igaza van, de vannak itt olyan válaszolók, akik nagyon leszólják az 1D-t vagy akármilyen már sztárt/sztárokat, és alpári stílusban fejezik ki véleményeiket, azokra persze hogy meg a piros kezecske, de vannak olyan emberek akik nem szeretik és mégis normálisan ki tudják fejezni hogy mit gondolnak. Én szeretem az 1D-t, és nagyon tehetségesek, és én nem csak amiatt szeretem Őket, mert cukik, hanem mert látszik rajtuk hogy mindenben összetartanak, jó hangjuk van, élőben is jók, mi kell még? Persze én megértem, hogy vannak sokan, akik nem szeretik ezt a stílust, de attól még nem kéne azt mondani, hogy melegek, mert ez merőben a féltékenységet és az irigységet fejezi ki, mert Ők bátrak voltak és meg merték mutatni a világnak, hogy mit tudnak. És ezért becsülöm Őket. De nem tartom rajongóknak azokat, akik csak az "édes pofikájukat" szeretik bennük, mert azok tényleg csak a kinézetre mennek, mert például ha törpék lennek nem hiszem, hogy azok az emberek ugyanúgy szeretnék Őket. Ennyit akartam elmondani, remélem lesznek, akik megértenek, és egyetértenek velem. Utolsó válaszolónak üzenem nem vagyon Justin Bieber fan.
2012. jún. 23. 14:22
 19/61 anonim ***** válasza:
92%

Viktor Luca:

" ... többi meg egy nagy LÚZER!!!!!!"

Te hülye kretén. Aki nem szereti az OD-t, az lúzer? Úristen ... Tudod mindenkinek más ízlése van. Inkább te vagy a lúzer, mert nem tudod elfogadni, hogy más zene is van ami az Onedirection, vagy ahhoz hasonló. Most azt mondom nem szeretem ez OD-t, mert számomra Bon Jovi jobb, s én vagyok a világ legszerencsétlnebb, leg hülyébb, legbalf*szabb lánya a világon?? Szánalmas vagy tudod?

2012. jún. 23. 15:11
 20/61 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó! Ne idegesítsd fel magad, nem érdemes, megérjük, ha te mást szeretsz, Ő is biztos nem úgy értette, csak felindulásában írta ezt, mert nagyon szereti Őket, ez nem helyes, de ezzel nem kell törődnöd, mert elég neked tudnod, hogy nem vagy looser. Neked is jobb lesz úgy, hidd el nekem.
2012. jún. 23. 15:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!