Fiúk, ti szeretitek a One Direction-t? Mert én imádom őket! Lécci ne írjatok olyat, hogy bu***, mert nem azok.
B*zmeg!! Nem értem ,hogy miért teszed fel a kérdést, ha úgyis tudod,(" Lécci ne írjatok olyat, hogy bu***,") hogy leszólják őket! Ennyi eszed van?? Nem kéne ennyi szemetet nézni, aztán talán több lenne... Ha csak egy csöpp eszed lenne, láttad volna már a többi ugyan ilyen kérdést is amit a földig aláztak! Amúgy meg, nem érdekel ,hogy mit mondasz akkor is szeretik a seggbekukit, azok a ronda műmájerek. Legszívesebben férfi börtönbe küldeném őket! Amúgy is olyanok a számaik, mintha a töküket szorítanák, ott dalolhatnának kedvükre!
15/L
Előző xD Én inkább felpontozlak! Nekem nem jön be Britney annyira, de van jópár száma ami tetszik: i wanna go, till the world ends, criminal stb.
A ván dájrektet meg a legtöbb fiú utálja, mert értéktelen szar és csak a pénz miatt csinálják. Tehetségük zero csak az anyagi háttér miatt jutottak idáig: nyominger zsidó kölykök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!