Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fiúk, ti szeretitek a One...

Fiúk, ti szeretitek a One Direction-t? Mert én imádom őket! Lécci ne írjatok olyat, hogy bu***, mert nem azok.

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
73%
Drágám gondolom gondolod hogy 10 oldalnyi caps lockos nem fog jönni válasznak kezdeném én:NEM
2012. jún. 10. 21:29
 2/61 anonim ***** válasza:
74%
Kétlem hogy bármelyik fiú is szeretné, ezek a JB és 1Direction féle mocskok direkt úgy készülnek, hogy a manipulálható kiscsajok mint te csorgathassák rá a nyáluk, bocs.
2012. jún. 10. 22:01
 3/61 anonim ***** válasza:
58%

én lány létemre rühellem:D magát a mai divatzenéket gyülölöm..

13/L

2012. jún. 10. 22:07
 4/61 anonim ***** válasza:
58%
ó hogy miért nem minden kislány olyan mint a felettem válaszoló
2012. jún. 10. 22:50
 5/61 anonim ***** válasza:
64%
Csak úgy mondom, hogy a One Direction egy média által generált szemét... úgy tűnik, a te szervezeted befogadta ezt a szemetet, a média le tudta nyomni a torkodon. Ez szégyenletes... de még nincs minden veszve. Mint minden betegsére, erre is van gyógyszer: a jó ízlés. Valahol mindenkiben ott van a jó ízlés, csak elő kell csalogatni. Sok sikert.
2012. jún. 11. 14:06
 6/61 M.Kata ***** válasza:
37%
én is lány vagyok, de nekem se nagyon jönnek be. a számaik jók, de túl nagy körülöttük a tömeghisztéria. külsőre helyesek meg minden, de egyre inkább kezdenek a Justin Bieber-félékre hasonlítani.ezzel senkit se akarok megbántani,ízlés kérdése.
2012. jún. 11. 19:35
 7/61 anonim válasza:
44%
Én nagyon szeretem két számukat (a one thinget és a what makes u beautifult) de a többi nem igazán tetszett. Tényleg cukik, meg minden, és ha nézed a klipjüket az jön át hogy mennyire jó barátok, és szeretik egymást, és szerintem jó ilyet látni :) Nem vagyok valami hatalmas rajongó, de azért bírom őket :)
2012. jún. 13. 21:09
 8/61 Victor Luca válasza:
44%
Igaz hogy a fiúktól kérdezted de n lány vagyok és fontosnak tartom leírni a véleményemet, mert vannak a kommentelők között ölyanok akiknek komoly ízlésficamuk van és nem tudják mi az igazi zene és nem tudják értékelni mások tehetségét megnézném ha fele olyan tehetséges lenne az a kommentelő aki ilyan baromságokat ír, hogy ezek ilyen, meg olyan melegek akkor mit írnának róla amúgy ezt az egészet akár irígységből írták akátr nem irígyek lehetnének rájuk, hogy vannak ilyen tehetséges emberek akik meg merik mutatni tehetségüket a világ előtt és nem csak a szobában kuksolnak a számítógép előt!!!!Szóval az ember aki szereti a One Directiont a többi meg egy nagy LÚZER!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 16. 19:46
 9/61 anonim ***** válasza:
83%
igazából nem tisztán értem mit írt az utolsó kommentelő, de biztos vagyok benne hogy az IQ-szintje alacsonyabb, mint az életkora. és ezt ő is tudja legbelül :)
2012. jún. 16. 23:53
 10/61 anonim ***** válasza:
66%
utolso elötti kommentelö..: nemtudjuk mi az igazi zene?! ilyenkor a Sex Pistols meg a Ramones holmarad? azok az igazi zenék ellentétben ezzel a zenével akiket csak a lányok többsége szeret.. kivéve én. a 70es években voltak még igazi zenék..:*
2012. jún. 17. 08:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!