A Green Day igazi punk zenekar?
Azért vagy kultúrsznob, mert alaptalanul lenézed és lefikázod ami egy kicsit is ismertebb meg esetleg leadja 1-2 számukat az mtv. És amit a fajtátok a tv-ben lát az egyszerre "szar". Ugyanolyan ostobák vagytok mint a divatmajmok akik lenézik azokat akik normális zenéket hallgatnak,csak ti a másik szélsőséghez tartoztok. Ezen kívül lefogadom, hogy szinte semmit nem is tudsz róluk. Azokat meg őszintén szánom akik olyan agyhalottak, hogy punk-nak nevezik a mostani GD-t, de azokat meg pláne akik divatzenének vagy pózernek stb. Alternatív rock-ot játszanak vagy, ha nagyon rosszindulatú vagyok akkor pop-rock-ot. Most nem feltétlenül rólad beszéltem, hanem úgy általában a kultúrsznobokról. Én aztán egyáltalán nem divatból hallgatom, hanem azért , mert nagyon tetszik a zenéjük. És megjegyzem nem csak az american idiot hanem az egész dookie, kerplunk, 21st century breakdown és a többi is, kivéve a warning. Egyébként még a 2000-2009-es időszakban is alig ismertem valakit aki szerette. Ennyit erről. És én egyébként soha nem neveztem punk-nak az együttest. Aki meg nem bírja elfogadni, hogy az american idiot-al végleg stílust váltottak, azt tudom sajnálni. Ha megmaradtak volna a dookie stílusánál akkor meg az lenne a baja a kultúrsznoboknak. Egyébként én is utálom a divatzenéket ezért nem is hallgatom őket. A GD-n kívül hallgatok még Linkin Park-ot , Guns'N Roses-t, Limp Bizkit-et és még sok mást (de inkább csak rock-ot vagy heavy metált), de van néhány stílus amit utálok: pop, disco, dubstep, stb) Hosszúra sikeredett leírnom, de órákig tudnék erről beszélni. Tőlem nyomhatod a piros kezet (teszek rá) ,de akkor is nekem van igazam.
Egy GD fan. 18/F
1. "fajtánk" nem néz tévét.
2. tudok valami olyat róluk, amit te nem. azt, hogy zeneileg mit tartalmaz. ÉS SEMMIT! :D kérdezz meg zenész ismerőst, mi a véleménye róla, azt fogja mondani, hogy ez egy szar. de ha egy dalszövegírót megkérdezel, akkor ő meg a dalszövegről fogja azt mondani, hogy ez egy szar. ilyet mindenki tud, adjatok fél órát meg egy gitárt, és jobbat összehozok. de akkor ezekszerint a véleményünk azért különbözik, mert más szemszögből nézzük a dolgokat. szóval ne hisztizz légyszíves :D én pl nem értek a filmekhez, van ami tetszik, van ami nem, egy szakértő lehet azt mondaná a kedvenc filmjeimre, hogy azok pont igénytelen semmilyen filmek, de nekem az tetszik (egyébként nem így van, filmek terén is jó az ízlésem). Pl egy színész azt fogja mondani a barátok köztre, hogy az egy rakás fos. és így is van, de attólmég az a 2millió ember aki naponta nézi, nembiztos, hogy hülye, és nem is őket szidja senki, de attól még maga a sorozat gagyi.
Te pedig valószínűleg csak a tv-ből meríted a kultúrát: Linkin Park-ot , Guns'N Roses-t, Limp Bizkit
ezekről is tudnék írni sokat, bár még ígyis mindegyik jobb mint a Green Day. (bár a Limp Bizkit énekese nagyon gáz).
Ne ítéld el azokat, akik nem az mtvtől importálják az ízlésüket.
a piros kéz meg a ti fajtátok "visszavágása", azért van az összes kommentem lepontozva :D
ui: 18évesen legyél már egy kicsit férfi, ne ilyen kis nyikhaj:)
de most akkor meg akarsz győzni, hogy márpedig az igazi jó zene? itt van másik három zenész véleménye:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3535729-a-gr..
muhahaha. és most akkor még mindig mi vagyunk a hülyék? :D
Nem punk, hanem alternatív rock.
Mi van 24-es , ekkora kis csicska vagy, hogy a fikázáson és mások sértegetésén kívül semmi nem megy? Szíveskedjél inni egy pohár sósavat :DD Jót tennél vele mindenkinek hidd el, és ne aggódj, nem fogsz hiányozni még a kutyának se :DD Lezsibbadok az ilyen nyomorékoktól mint te komolyan, és azt hiszem ezzel még rengetegen vannak így. 20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!