Mi kell egy zenekar összetartásához? Kissebb hínévhez? és hogy sokan szeressenek?
Van már 3 éve egy Rock zenekarom, mit még régebben szerettek a fiatalok, és koncertünkön még rajongtak is, de mostanra már a kutyát nem érdekli, miért, mi történt, megunták?
igaz mostanában kicsit szétszórtak vagyunk és nem lépünk fell olyan sokat, egy évben max 1szer 2szer, és volt hogy többször is szétment a zenekar. Mi a megoldás hogy összetartsunk és újra megkedveljenek az emerek, hogy ismét kiváncsiak legyenek ránk. valami jó tanácsot valaki...
hát én egyelőre nem tudok biztosat mondani neked. én még cak keresem a zenekaromat xD
de
szerintem, irjatok uj pörgős dalokat, aki a szöveget irja a saját érzéseit gondolatait irja le, mert az megragad az emberekben. én spec úgy csinálom, hogy irok két dalt és amelyik jobb azt megtartom, amelyik meg annyira nem tetszik a szövegét átteszem egy másik dalba.
ezentúl többet kéne gyakorolni, próbálni, és többet kellene koncertezni szerintem, DE ha nem ez mindannyiotok éltcélja akkor ne feccelj bele tul sok energiát mert ha valamelyikőtök annyira nem akarja, akk máris nem egy a cél ----> tehát szétestek MEGINT
ami a zenét illeti ha küldenél esetleg felvételt akk abban szívesen segítek h lehet-e rajta javítani, ehez értek xD
pedig az kellene
persze h szétmentek ha semmi közös nincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!