A Green Day igazi punk zenekar?
POP Punk. Ez találó és pont ez a baj vele. Márminthogy a punk a pop ellentéte.
Elhalt már az az ellenség ami ellen lehetett punk-kodni, elhalt az ideológia is. A green day még a punk farvizeken akart felhajózni, sikerült is nekik, de úgy hogy kart nyújtottak a pop-nak, és közben elárulták a punkot.
2012. márc. 17. 23:59
12/37 A kérdező kommentje:
nem ismerem ezt az egész punk dolgot, de szerintem amíg hatalom van punk is lesz... lehet, hogy hülyeség,de ha annyira akartak volna "punkkodni" akkor azt tehették volna pont a pop ellen is... szerintem...
Hát nem is tudom, nekem nem tűnik punk-nak. Mondjuk annyira nem ismerek punk zenéket, de valahogy nem nagyon tűnik úgy.
"Az én korosztályom csak azért hallgatja, mert divat"... Tényleg, és melyik "korosztályba" tartozol, ahol divat? :) Mert hogy ha én mondom velem egykorúaknak, akkor nem tudják, kik azok xD (13-14 évesek)
Na mindegy, hát szerintem annyira nem punk, különben a rádió 88-szarság nem adná le a zenéjüket, ahogy ezeket a divatzene-mániás majmokat ismerem :D
2012. ápr. 3. 14:21
14/37 A kérdező kommentje:
korosztályom: 14-15
ha nekik mondom tudják kik ők, be is lájkolják facebook-on, talán még meg is hallgatnak 1-2 számot, de semmit nem tudnak róluk csak azt, hogy szerepelnek a TV-ben...
A green day-t nem nagyon mutatják a zenecsatornákon , úgyhogy nem igaz ,hogy divatzene. A mai divatzene a szaros justin bieber. De nem mondható punknak a zenekar, szerintem inkább pop-punk vagy pop-rock
2012. máj. 27. 22:36
Na, itt el is van döntve... Ha nem is adják a tv-ben, én rádióban hallottam már... Sokan belájkolják facebook-on, anélkül, hogy tudnák, kik azok... Innentől kezdve szerintem divatzene. Aztán valami idióta azt mondja, hogy punk zenekar, vagy, hogy rock... És itt eldől a punkokról és rockerekről alkotott vélemény. Szééép... Pop-punk? Pop-rock? Ami egyszerre pop, az hogy lehet igazi punk, vagy igazi rock? Ha most valakinek megsértem az ízlését, akkor bocs, de egy szánalom ez a Green Day. És az összes hasonló. Mellesleg pedig... egyszerűen el lehet dönteni. Van bármi is a zenéjükben, ami emlékeztet punk zenekarokra? Mondjuk, én tényleg alig ismerek... De nem hiszem :)
2012. máj. 29. 16:21
Elmentek ti a francba, ha szerintetek ez divatzene! :D Akkor ennyi erővel fogd rá minden zenekarra, hogy az! Szánalom, hogy miket írtatok, még jó hogy nem a one direction-hoz vagy bieberhez stb hasonlítjátok, mert azok a divatzenék!!! Azokért vannak a tinilányok úgy meghalva!!! Ha már a GD is divatzene akkor a mostani előadók közül ki nem az, mondjad!?
2012. júl. 22. 00:27
Azért komolyan ekkora baromságot is régen hallottam már hogy a green day divatzene :D
2012. júl. 22. 00:33
Punkzenekar volt, most leginkább olyat játszanak aminek köze van a rock-hoz. A divatzenekaros duma meg f@szság.
2012. aug. 30. 21:15
klau13 (vagy mi a r*k): A green day nem szánalom és nem divatzene te retardált. Látszik hogy 13 éves kis tudatlan p*csa vagy. A divatzenéhez semmi köze nincs s a gd-nek, egy zenéjüket se adják se a rádióban a tévében meg pláne nem. Annyiban van igazad (semmi másban) hogy nem punk. Idióta!
2012. szept. 8. 15:01
Kapcsolódó kérdések: