Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Green Day igazi punk zenekar?

A Green Day igazi punk zenekar?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy punk zenekar és a zenéjük alapján is az, de valahogy nekem mégsem tűnik hitelesnek. Az én korosztályom csak azért hallgatja, mert divat, de nekem jelent valamit a zenéjük és a szövegeiknek is van mondanivalója. Én nem vagyok punk, de jobban érezném magam, ha valami olyanban hinnék ami valódi.
2012. márc. 17. 11:11
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
16%

szerintemis elég divat a dolog :D Bár talán ők még úgy jöttek fel, hogy a semmiből indultak, de az amcsi "skatepunk" zenekaroknak szerintem már semmi közük a punk zenéhez

sum41, blink182, good charlotte, mindegyik egy eldivatosodott szar :D a Sex Pistoltsnak pl még voltak nézetei, mondanivalója (még ha nem is olyan pozitív, de legalább volt). Még ma is vannak ilyen punkzenekarok, csak nyilván az MTV nem őket fogja mutogatni :D

2012. márc. 17. 11:58
 2/37 A kérdező kommentje:
kb. nekem is ez a véleményem róluk, csak hinni akartam, hogy még van benne hitelesség
2012. márc. 17. 13:24
 3/37 anonim ***** válasza:
20%

Inkább dallamos rock, de semmiképpen nem punk, bár, a punkegyüttesekhez hasonlóan ők se játszanak valami bonyolult zenét.:-)

Sajnos valóban sokan csak divatból hallgatják, bár, mintha mostanában már kevésbé lenne ez így, inkább csak az American Ididiotnál voltak nagyon felkapva. Tele voltak velük a tinimagazinok.

2012. márc. 17. 14:57
 4/37 A kérdező kommentje:
nem arra lennék kíváncsi, hogy jól ismerem-e a műfaját, mert abba nem vagyok biztos. igazából azt szeretném tudni, hogy azt a műfajt képviselik-e, aminek vallják magukat
2012. márc. 17. 15:07
 5/37 anonim ***** válasza:
1%

hát, szerintem, ez már külön műfajjá alakult, ez a divat-pop-punk

sok köze nincs a punk zenéhez :D illetve nem sokkal nézem többe, mint mondjuk britney spearst, mivel őket is a média futtatta fel. régebben punk zenekarnak indulhatott, de azóta átnyergeltek a divatzene szakmájába :D

2012. márc. 17. 15:10
 6/37 anonim ***** válasza:
1%
Hát a Green Day minden, csak nem punk. :) Bár a kezdeteknél még talán annak lehetett nevezni, de ma már egy MTV-n pózoló divatsz*r.
2012. márc. 17. 15:20
 7/37 anonim ***** válasza:
12%
Felesleges túlcifrázni a dolgot, a Green Day POP punk, és mindenki tudja hogy itt a popon van a hangsúly, a punk csak az irány, amerre ezt viszik.
2012. márc. 17. 15:22
 8/37 A kérdező kommentje:
szerintem ezzel már választ is kaptam a kérdésemre... a nép döntött, az ítélet: "tucatzene" . ez utánis hallgatni fogom, de már nem azért mint eddig. kösz a véleményeket mindenkinek. :)
2012. márc. 17. 15:42
 9/37 anonim ***** válasza:
11%
nincs azzal semmi gond, ha hallgatod, én azért vagyok talán elfogultabb, mert én is zenélek, és így belelátok a technikai részletekbe is :D De még mindig sokkal jobb egy Green Day mint a discozene:D
2012. márc. 17. 16:19
 10/37 A kérdező kommentje:
én nem szeretem sem a diszkó zenét, sem más műanyag zenéket.. általában alternatív rockot szoktam hallgatni szóval ez a green day nem tudom miért jött, de legalább most már tudom, hogy mit halgattam eddig :)
2012. márc. 17. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!