Milyen elektromos gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok, szeretnék megtanulni gitározni. Milyen gitárt ajánlanátok, ami nem túl drága? És miket kéne pluszba vennem (erősítő stb.)?
Leginkább rock zenét játszanék rajta.
2012. márc. 11. 21:33
21/24 anonim válasza:
a vége lemaradt.
csak őt szeretném megóvni, hogy ne vegyen drága gitárt, mert skálázni meg tanulni egy nagyon alap gitáron is lehet.
22/24 anonim válasza:
én ezt elfogadom, de arra sem szeretném buzdítani, hogy megvegye a létező legolcsóbb gitárt, mert annak olyan hangja lesz, hogy mielőtt belekezdhetne az egészbe, már elmenne a kedve.
23/24 anonim válasza:
Mindegy nem szeretnék vitatkozni :) akkor is meglehet tanulni gitározni a legolcsóbb gitáron, akár még erősítő nélkül is.
24/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul fogalmaztam:) A lényeg, hogy jó állapotban legyen.
2012. márc. 22. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!