Milyen elektromos gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok, szeretnék megtanulni gitározni. Milyen gitárt ajánlanátok, ami nem túl drága? És miket kéne pluszba vennem (erősítő stb.)?
Leginkább rock zenét játszanék rajta.
2012. márc. 11. 21:33
1/24 anonim válasza:
a nem túl drága alatt mit értesz?
2/24 A kérdező kommentje:
nagyjából 50-60.000
2012. márc. 12. 17:59
3/24 anonim válasza:
Mielőtt jönnének a Cort ajánlatok :D
Szerintem nézd meg a Soundsation gitárokat, kicsit "drágább árfekvésűek egész jók és az is olcsó!
Például nekem ilyenem van: [link]
Teljesen jó, két éve megvan de van egy bútorboltos Stratóm azzal sincs semmi baj csak kicsit kikoptak a bundok, de inkább hangszerboltba vegyél! :D
4/24 anonim válasza:
5/24 anonim válasza:
tom fogtál-e már cortot a kezedben, de mérföldekkel veri soundsation-t. szerintem ez pl egy rohadt jó gitár: [link]
6/24 anonim válasza:
az előző hsz-em elejéről lemaradt egy "nem"
7/24 anonim válasza:
Nem fogtam még, de nem mondtam, hogy kerülje el, azt se, hogy mindenképp Soudsation-t vegyen. Csak mondtam, hogy nézzen körül.
9/24 anonim válasza:
a squier-t szerintem kerüld el, hacsak nem mész 200 ezer köré az árban. az általad linkelt cort teljesen rendben van.
10/24 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. márc. 15. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!