Meghallgattam egy pár dalt tőlük, és számomra olyan a kisugárzásuk mintha valami gonosz démoni szekta lenne. Bocs ha butaságot írtam mert nem értem a szöveget és valószínű hogy nem énekelnek ilyesmiről, de nekem ezt a benyomást kelti főleg az élő produkciójuk. Én csak olyan zenét hallgatok ami megérinti a szívemet, és ez lehet bármilyen műfaj. A Rammstein viszont az én számomra negatív energiát sugall és rossz közérzetet ad.
2012. febr. 21. 23:40
42/49 anonim válasza:
#33/41 "ja és a Sonne jelentése magyarul Nap
a nácik a horogkereszt szimbólumot pedig egy ősi hindu szimbólumból vették át aminek az eredeti jelentése a hinduknál a Nap"
Én úgy tudom, hogy a Sonne szám egy ukrán bokszoló bevonulózenéje lett volna. Innen is jött a Sonne cím, hogy mint a Nap, a bokszoló is bejön, hogy ő olyan hatalmas, akárcsak a Nap.
2012. febr. 22. 17:03
43/49 anonim válasza:
előző
ez érdekes :)
én meg úgy tudom hogy a szám a drogról szól csak hát egyféle versbe foglalva :)
2012. febr. 27. 20:09
44/49 anonim válasza:
de am lehet neked van igazad én ezt csak egy haveromtól hallottam meg aztán megnéztem a klippet és abban is ott kokozik Hófehérke
2012. febr. 27. 20:10
45/49 anonim válasza:
én vagyok Sonne-ukrán bokszóló írás, és én semmilyen drogra utaló dologról nem tudok, én még mindig kiállok az én állításom mellet. :)
2012. febr. 28. 15:06
46/49 anonim válasza:
ok :)
amúgy én egy havertól hallottam meg múltkor itt GYIK-on is olvastam ezt a drogos elméletet
meg mondom hogy a videóklippben is ott vannak a tűk meg Hófehérke kokozik
egyébként az ukrán bokszolós elképzelhetőbb így szerintem is csak nekem ez új volt
2012. febr. 28. 19:15
47/49 anonim válasza:
Egy Klitschko nevű ukrán ökölvívónak íródott eredetileg a szám, de végül nem ez lett a bevonuló zenéje.
2012. márc. 20. 00:49
48/49 anonim válasza:
Klitschko nagy forma, most így elképzeltem ahogy bevonul alatta meg "Hier kommt die Sonne"
szerintem az ellenfele elrohanna :D
2012. márc. 20. 17:23
49/49 anonim válasza:
6 éve a kedvenc együttesem.. 15 éves lány vagyok.
voltam koncerten is, sőt tetoválásom is van.
Amióta megismertem ezt az együttest semmit sem szeretek jobban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!