Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Rammstein...

Mi a véleményetek a Rammstein együttesről?

Figyelt kérdés
Én imádom! A számaik, a stílusuk, fõleg az énekes...

2012. jan. 9. 22:48
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Imádom, úgy ahogy van! (:
2012. jan. 19. 09:12
 22/49 anonim válasza:

Nekem nem jön be a német szöveg, de zeneileg nagyon jó.

Szoktam hallgatni!

2012. jan. 19. 23:53
 23/49 anonim ***** válasza:
0%
Hát még ennyi botfülűt.o_O
2012. jan. 20. 00:56
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Steven.7even maradjál már magadnak, ha ennyire nem tetszik, akkor menjél vissza Dzsáztín Bíbört hallgatni. :@
2012. jan. 20. 15:08
 25/49 anonim ***** válasza:
Nem hallgatok Justin Bieber-t -_- De ha már itt tartunk akkor itt van amit mostanában hallgatok: http://www.youtube.com/watch?v=dHtwZ07N1ic&ob=av2e
2012. jan. 20. 22:59
 26/49 anonim ***** válasza:
Linkin Park...régebben az is jó volt, de mára már csak "rádióbarát", nulla számokat csinálnak. Akkor már inkább a Rammstein.
2012. jan. 21. 13:20
 27/49 anonim ***** válasza:

legnagyobb kedvencem !!

Sajnalom azokat akik utaljak a Rammstein mert lemaradnak az elet legjobb dolgairol.

2012. jan. 21. 14:28
 28/49 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen gyerekes érveket, a Linkin Park mindig jobb volt a Rammstein-tól és jobb is marad. Ti komolyan ennyire süketek vagytok?! Ezekből a tehetségtelen nacionalistákból csak a dühük és a rögeszmés beteges gondolataik szólnak. A zenei alap pedig ütődött marhaság, általában a ritmus semmit se ér, aláfestésnek meg megfelel ha nyúzzák a gitárhúrt. De hogy rendesen megszólaltatnák valamelyik hangszert olyan nincs, persze azért mert messze vannak még ők az igazi zenétől. Ja és a frontember mit csinál szerintetek? Énekel?......NEM!!! Hanem morog ordibál hörög, szerencsésebb esetben beszél vagy mi a f@sz.

A zenének szívből kell szólnia, lehet agresszív vagy bánatos (sorolhatnám tovább) de az a lényeg hogy ne rasszizmus, nacionalizmus, vagy bármiféle gonoszsággal szennyezett gondolat legyen a hátterében. Igen most érvelhettek vagy kioktathattok azzal hogy a Rammstein nem rasszista csak Amerikát becsmérelik és stb. AMERIKÁT?! Hahahahahah...Bezzeg az Amerikai pénz jól jön ezért ott is koncerteznek, plusz Németország mitől jobb mint az U.S.A? A fiatalok nagy része csupán azért hallgatja és szereti mert tetszik nekik az a lázító stílus amit képviselnek az egész politika ellen. Egyszóval ez az együttes egy 0 (nulla).

2012. jan. 22. 00:34
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Steven.7even nem bántásként, de te nagyon rosszul ismered a Rammstein-t.

A Rammstein-nak egyetlen egy rasszista szövege sincsen a politikához pedig maximum a Links 2 3 4-nek van köze, de annak is azért mert baloldaliak

és ha jól emlékszem a töri órák tartalmára a nácik a szélsőjobboldaliak voltak, ergo a Rammstein nácinak sem mondható

és felesleges a Linkin Park-hoz hasonlítanod mivel az alternatív rock-ot és metált játszik, a Rammstein pedig indusztriális metált, de leginkább egyedi német stílust, a Neue Deutsche Härte-t játssza

tényleg vannak polgárpukkasztó számaik (pl. Bück dich, Ich tu dir weh) de csak néhány és ha megnézed néhány dalszövegét semmilyen politikai felhang nincs benne (Asche zu Asche, Adios, Los, stb.)

tudom hogy a kérdés véleményeket kér, de te tényként állítasz hamis és sületlen dolgokat amiket nem tudom honnan szedtél

2012. jan. 22. 13:28
 30/49 anonim ***** válasza:

Én nem azt írtam hogy nácik, hanem hogy "nacionalisták" azért van különbség a kettő között, néz csak utána. De nem lenne túlzás azt állítani hogy rasszisták [link]

Sőt a német bulvár szerint Till (a frontember) néha utánozza Hitlert a mozgásával, hogy ezzel az ő iránta érzett tiszteletét mutathassa ki. Emelet ahogy én tapasztaltam (és többen is mondták) a Rammstein-t túlnyomórészt rasszisták és szkinhedek hallgatják. Ja és ha még mindig kételkedsz az általam leírottak bármelyikében akkor nyugodtan googlez rá.

2012. jan. 22. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!