Mi a véleményetek a Rammstein együttesről?
hülye vagyok tényleg nem nácit írtál XD
de akkor is mindent alaptalanul írsz
a Rammstein egyáltalán nem rasszista és ezt a baromságot hogy csak a skinhead-ek hallgatják valami olyan Rammstein ellenes ember találhatta ki mint te
Tessék én meg elkezdhetném terjeszteni hogy a Linkin Park homofób
az előttem válaszolónak pedig igaza van
1) A Sonne számra csinált valami kretén valami átíratot és nevezte el Hitler-nek, pedig az eredeti számnak semmi köze ilyesmihez.
2) A német sajtónak nem szabad hinni. Nekem van Németországban több évig kint élt ismerősöm és ő is azt mondta hogy a német sajtónak egy szavát se szabad elhinni
Ui.: Én egyszer láttam úgymond Hitleresen járni Lindemann-t de ilyet hogy az iránta érzett tiszteletét akarja vele kifejezni -.-
pont az hogy gúnyolni akarja inkább vele azért vág olyan elmebeteg fejet közben
ja és a Sonne jelentése magyarul Nap
a nácik a horogkereszt szimbólumot pedig egy ősi hindu szimbólumból vették át aminek az eredeti jelentése a hinduknál a Nap
tessék, az ember meg egyből azt gondolja hogy náci és agresszív és rasszista a Rammstein -.-
apropó én voltam Rammstein koncerten és egyetlen egy skinhead-et se láttam
nemcsak az de voltak helyettük egy rakatnyi metálos illetve még olyan korú emberek akik a szüleim vagy akár nagyszüleim lehetnének
és a legjobb (bocsánat hogy így részletekbe írok)
hogy a szólógitárosnak az egyik felesége egy vallásos zsidó nő, Caron Bernstein volt. Még az esküvő is a zsidó hagyományoknak megfelelően zajlott le.
Tessék ha ekkora rasszista barmok lennének akkor úgy b@szták volna ki Kruspe-t a bandából hogy az nem igaz
aztán kerestek volna a helyére egy másik gitárost
Azzal nincs gond ha nem szereted hiszen itt véleményeket várnak :)
Csak nem szeretem amikor sületlenségeket állítanak be biztos tényekként
A legutolsóval abszolút egyet értek.
Steven.7even
én szeretem a Linkin Parkot, de a Rammstein egészen más...
én sem szerettem. először megismertem még jó régen a music maxon a keine lustot, aztán az ohne dichet. És akkor láttam egy koncertfelvételt a sonnéről(utólag tudom már h a londoni volkerball felvételt), és ledöbbentem h ilyen élőben a banda. Nem tetszett, nem szimpatizáltam a sok tűzzel, és úgy összességében nem tetszett.
Aztán 2 éve elkezdett az egyik ismerősöm rammsteinokat hallgatni, és én is hallgattam párat, aztán egyre többet, és végül mindet, és rájöttem hogy egy annyira jó és sokoldalú bandáról van szó, hogy az vmi elképeszt a Till hangja pedig szerintem nagyon jó, igaz sok számukban nem tudja megmutatni, de pl. a frühling in paris és az ich tu dir weh kitűnő példa erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!