I survived first row with Rammstein?
Azt értem, hogy mi van ráírva, de mégis ez mi? És ilyet hol lehet kapni? Egy csomó oldalon láttam olyan embereket, akik ilyennel vannak lefényképezve.
Pontosan ugyan ilyennel? Nem lehet hogy vmi új trend, s mindenki magának csinál ilyet? :D
Azt meg megértem hogy miért élte túl, mert már 2m-re a színpadtól is meglehet halni a hőségtől.
Pint ugyan ilyennel. Nem hiszem, hogy valami trendről van szó, mert olvastam pár koncert beszámolót, ahol megemlítették ezt a "valamit". De csak annyit írtak róla, hogy egy néhányan a kezükben szorongatták.
Hát igen, ebben egyet értek. Én múltok első sorban voltam, majd meghaltam a sok pyrotól. Még leizzadni sem tudtam, annyira meleg volt.
hoppá mit találtam...most már engem is nagyon kezd érdekelni hogy mi ez a kis valami... ^^ :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!