Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hülye kérdés lesz, de. Ti nem...

Hülye kérdés lesz, de. Ti nem szoktátok megunni azt a zenét, amit nagyon szerettek?

Figyelt kérdés

Nem bírom megállni, hogy ne hallgassam folyamatosan, ezért 3-4-5 hónap múlva már nem ugyanolyan... Akkor is szeretem, de már nem ugyanolyan és olyan rossz érzés, amikor erre rájövök.

Uhh, mondtam, hogy hülye kérdés lesz :D

2011. okt. 13. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem hülye kérdés. Én is így vagyok vele sajnos...
2011. okt. 13. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én nem hallgatok ilyen Lady Gagát,meg Rihannát,mert ezeket tényleg ennyi idő alatt meg lehet unni.Hallgass indie vagy alternatív zenét!:Dén ezeket a számokat már vagy 5 éve hallgatom és még mindig libabőrös leszek tőlük:)elsőnek én is csak az ilyen viván játszottakat ismertem és amióta megtaláltam a stílust,ami bejön,azóta megáálás nélkül zenét hallhatok:D

ja és nem hülye kérdés:)

17/l

2011. okt. 13. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem hülye kérdés és én is tudom ajánlani az alternatív zenét!! Tényleg nehéz megunni!

Aki számomra még megunhatatlan: Adele. Somone like you cimű számát talán ismered is, na én erre vagyok teljesen rákattanva hónapok óta de egyszer ezt is biztosan meg fogom unni, szóval ez teljesen természetes dolog :)

17/L

2011. okt. 13. 19:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát Lady Gagát meg ilyeneket én sem hallgatok :)

Pont inkább olyanokat, amiket elvileg nehéz megunni.

Amúgy köszi a válaszokat, azt hittem, csak én vagyok ezzel így.

2011. okt. 13. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De. :) És az a legrosszabb, hogy keresem azt az érzést amit eleinte ad, de már nem jön. Mondjuk képes vagyok napokig, órákon át ugyanazt az egy számot hallgatni, amikor nagyon rákattanok valamire, uh valószínűleg itt a hiba :))) Ja és szintén nem mainstream pop műfaj, mégis...
2011. okt. 13. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt bírom megunni ami csak tetszik, amit imádok, vagy szeretek azt nem. Én se Lady Gagát hallgatok, egy számát nem bírnám önszántamból meghallgatni. Szörnyű. Ami jó, azt is meg lehet unni, ebben igazad van.
2011. okt. 14. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ismerős,a kedvenc számomat raktam be csengőhangnak,de azóta már baromira unom. :(
2011. okt. 14. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!