Hülye kérdés lesz, de. Ti nem szoktátok megunni azt a zenét, amit nagyon szerettek?
Nem bírom megállni, hogy ne hallgassam folyamatosan, ezért 3-4-5 hónap múlva már nem ugyanolyan... Akkor is szeretem, de már nem ugyanolyan és olyan rossz érzés, amikor erre rájövök.
Uhh, mondtam, hogy hülye kérdés lesz :D
én nem hallgatok ilyen Lady Gagát,meg Rihannát,mert ezeket tényleg ennyi idő alatt meg lehet unni.Hallgass indie vagy alternatív zenét!:Dén ezeket a számokat már vagy 5 éve hallgatom és még mindig libabőrös leszek tőlük:)elsőnek én is csak az ilyen viván játszottakat ismertem és amióta megtaláltam a stílust,ami bejön,azóta megáálás nélkül zenét hallhatok:D
ja és nem hülye kérdés:)
17/l
Szerintem sem hülye kérdés és én is tudom ajánlani az alternatív zenét!! Tényleg nehéz megunni!
Aki számomra még megunhatatlan: Adele. Somone like you cimű számát talán ismered is, na én erre vagyok teljesen rákattanva hónapok óta de egyszer ezt is biztosan meg fogom unni, szóval ez teljesen természetes dolog :)
17/L
Hát Lady Gagát meg ilyeneket én sem hallgatok :)
Pont inkább olyanokat, amiket elvileg nehéz megunni.
Amúgy köszi a válaszokat, azt hittem, csak én vagyok ezzel így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!