Egy kicsit furi kérdés, de ti hogyan szoktátok tisztítani a fületeket?
Én fültisztító pálcikát szoktam használni,de anya azt mondta,hogy ne használjam,mert csak ártok vele,még beljebb tolom a fülzsírt.Kb.1 hétig,csak simán,a kezemmel,meg tusfürdővel,vízzel tisztitottam,aztán 1 hát után megint pálcikával,és rettentő sok volt benne a kosz.Néha használok Audisprayt is,de az se jó,mert nem folyik ki rendesen.De volt már,hogy beljebb nyúltam mint kellett volna a pálcikával,és utána sokáig fájt a fülem.
Most komolyan,csak én vagyok ilyen szerencsétlen?Hogyan lehetne tisztán tartani a fület?
Én sem viszem túlzásba a dolgot. Fürcsi után törölköző aztán kész.
Az Audispray meg nagy rakás sz@rt sem ér. Múltkor befújtam vele a fülem, mondván hogy néha majd alaposan megtisztítom. Nem jött ki a lötty, elkezdett fájni tőle a fülem. Elmentem a fülészetre és ott mondták, miután alaposan kimosták, hogy ne használjam, mert csak ártok vele. Érdekes, amíg nem nagyon foglalkoztam vele, addig semmi baja nem volt...ennyit a csodalöttyökről :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!