Melltartó kérdés! Ti hol szoktátok venni, és hol lehet kapni gyönyörű szépeket nem túl drágán?
Fiú vagy de mostmár legalább tudom mennyi 1 melltartó, eddig gőzöm se volt róla :)
Annyira am nem sok ha azt nézzük hogy mennyibe kerül egy póló vagy gatya vagy cipő meg eleve bármilyen minőségibb ruha.
Hát annál olcsóbban max kínaiban vagy piacon találsz, egy minőségi darab sajnos 5-8 ezernél kezdődik.
Ha tarka, mintásakat, stb akarsz, akkor a kínaiban is találsz, igaz az olyan is. :S
Kínaiban vettem nagyon jókat akciósan 6-700ft-ért, (pedig a rám való ritka mint a fehér holló)
A newyorkerben pedig 290ft-ért még anno, de most 900ft-ra vannak leárazva nézz be hozzájuk.
Összetenném a kezem ha 3000ért kapnék melltartót. Az én méretemben sajnos 10alatt nincs, de inkább a 20hoz van közel az ami szép..és 1db!!!!
Amúgy new yorkerben ha akciókor mész akár 890Ft-ért is vehetsz vagy 1490-ért.. tescoba is vannak jó, ahol ha akciós akkor nem drága (bár sztem amúgy sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!