Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utálja mindenki az...

Miért utálja mindenki az ilyen zenét?

2011. okt. 2. 19:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
előttem szólónak: zene nem a hangszertől zene. a hangból lesz zene. ettől függetlenül lehet szar a "gépzene". na de ne mondjuk már, hogy géppel csinált zene nem zene. mert ez nem igaz.
2011. okt. 3. 15:28
 12/16 anonim ***** válasza:
"Kedves" 14.21-es Nincs igazad!!! De kedves dolog tőled hogy érzelmileg hulladék embereknek gondolod azokat akik ilyet hallgatnak. Megjegyezném hogy én is hallgattam ilyeneket és méghozzá azért mert ez a ZENE!!! tudott jó kedvre deríteni. És képzeld rengeteg teljesen más stílusú zenét is meghallgatok ezen kívül amikben emberek játszanek hangszereken embereknek... Ja amúgy tényleg elvont egy zene ezért nem komálják sokan meg értelmetlen is, de nekem tetszik :)
2011. okt. 3. 21:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze én is sorolhatom mi van a telefonomon: EZ! Mozart-lacrimosa+török induló, egy-két no name black metal szám, a falu zenéje( http://www.youtube.com/watch?v=1ro4FHd51t4) A donnie darko zenéje, angerfist számok, dropkick murphys számok, epic score és egyéb filmzenék, ír népzenék, hans zimmer!!! hitman soundtracks, jerk it out - caesars, right here right now - fatboyslim meg még sok más nézz utána és rájössz hogy vegyes csak nem értem hogy azok miért rohadt népszerűek. Én erre pl edzeni szeretek meg akkor hallgatom ha jó kedvem van mert mégjobban feldobja :D
2011. okt. 3. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez a zaj elég messze esik a "zene" jelzőtől!
2011. okt. 4. 17:53
 15/16 A kérdező kommentje:
Levágom a lábad és azt mondom: fussunk versenyt!
2011. okt. 4. 19:38
 16/16 anonim ***** válasza:

ez nem zene, ez valami recsegő ropogó zaj, vagy mi a szösz

annak is jobb hangja lenne ha fémlapokat ütnék össze de mind1

nem véletlen utálja 10/10 ember

ne gondolkodtál még azon hogy ennek oka van?

2011. okt. 22. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!