Eurovíziós dalfesztivál 2011. Kinek mi a véleménye az eredménnyel kapcsolatban?
Én ezt gondolom:
Oké, hogy nyert Azerbajdzsán, hiszen a szerelem egy olyan univerzális téma, ami úgy látszik még mindig képes elnyerni sokak tetszését.
Rendben van, hogy Magyarország 22. lett, hiszen a szavazás lényegében úgy alakul, hogy melyik országnak melyik a szomszédja, és kivel van barátságban (mi egyedül a finnektől kaptunk 12 pontot, ha jól rémlik).
De 2. MIÉRT Olaszország? Annak az embernek nincs énekhangja! Az egész dal lényegében beszélgetés, a magas hangoknál meg macskanyávogáshoz tudnám hasonlítani.
3. Svédország? Egy olyan dallal amit ez a tenyérbemászó képű, magát menőnek gondoló srác adott elő? Popular? Népszerű? Egy ilyen dal komolyan harmadik lehet egy ilyen mezőnyben?
Olaszországot és Svédországot a 24-25. helyre vártam.
Mi a helyzet a 25.-kel, Svájccal? Szép lány, szép dal, szép ének... Ausztria hol marad? És Észtország? És még sorolhatnám. A fülbemászó, minőségi dalok hol végeztek? Ez katasztrófa.
Hát most eldöntöttem, hogy soha többé nem fogom nézni, semmilyen magyar induló kedvéért sem, az Euróbarizós Dalfesztivált. Ennyi pont elég is volt belőle.
Sajnálom, ha valakit megbántottam az írásommal, csak fel vagyok háborodva, úgyhogy akinek kedvence Olaszország és Svédország, azok ne haragudjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!