Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is bunda volt az...

Szerintetek is bunda volt az Eurovíziós Dalfesztivál?

Figyelt kérdés
Wolf Kati messze jobb volt azoknál, akik elöl tolongtak, Azerbajdzsán mindenképp. Jobbat érdemelt a 22. helynél. Ez csak arról szólt, hogy melyik ország melyikkel haver. Ebből látszik, nekünk mennyire kevés haverunk van.
2011. máj. 15. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért bunda mert Kati nem első lett? Ugye nem komoly, hogy Te első helyet vártál neki? Voltak nála sokkal jobbak!
2011. máj. 15. 11:29
 2/12 slora ***** válasza:
42%
teljes mértékben egyetértek.hallottam az azerbejdzsániakat(nem tudom hogy jól írtam-e)és arra gondoltam na tuti utolsók lesznek.Katinak legalább az első ötben benn kellett volna lennie de nem rajta múlott hanem azon hogy mennyi barátunk van.Itt nem számított a tehetség hanem a haverság egyszarűen nem volt fülük!Kati egyébként nagyon jó volt.Ja én még azon a két ír ugrándozó majmon röhögtem.Nem volt semmi hangjuk
2011. máj. 15. 11:35
 3/12 slora ***** válasza:
első nem lett volna az biztos csak jobbat a 22.helynél mert jó volt
2011. máj. 15. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Én innen Szlovákiából nem tudtam szavazni rá. /:
2011. máj. 15. 11:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Az előadók 90%-a baromi unalmas volt. Olaszország 2. lett, kb sírtam az unalomtól amikor előadták..

Katinak szerintem nagyon jó száma volt. Bár néha remegett a hangja, és a magyar részt sem olyan jól énekelte, de fényévekkel jobb volt mint a többi.

Az első 5-be kellett volna lennie.

2011. máj. 15. 12:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nehezem tudnám elképzelni azt, hogy bunda lehet egy ilyen nagyszabású rendezvényen, mondjuk teljesen nem tudjuk kizárni a lehetőséget mert valamikor a 60as években asszem volt már példa rá.

Sokkal valószínűbb forgatókönyv, hogy egész egyszerűen nem volt elég látványos a produkció ahhoz, hogy európa polgárai telefont ragadjanak és sms-t pötyögjenek. Valahogy sokkal népszerűbbek a csöpögően giccses dalok amit megspékelnek valami jó látvánnyal, sajnos.

2011. máj. 15. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet valahol újra megnézni a műsort ?
2011. máj. 15. 13:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, volt egy vagy két dal ami jobb volt mint Kati, pl. Ausztria, de az olasznak semmi hangja nem volt(mégis második lett), Azerbajdzsán pedig unalmas volt, sokkal laposabb mint mi. Az íreken én is jót szórakoztam, de az ciki, hogy még Moldova is előttünk járt. :( Szerintem Katinak minimum az első ötben ott kellett volna lenni, legalábbis ami az éneket illeti. De persze itt nem ezt nézték...
2011. máj. 15. 13:32
 9/12 A kérdező kommentje:
bocs- lennie
2011. máj. 15. 13:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy Szlovákiából nem kaptunk azt hiszem még egy-két pontot sem, az elég gyanús volt. Hogyhogy nem lehetett rá onnan szavazni? :O

A finnek szavazata jó volt, egyetlen rokonunk.:)

Szerintem a középmezőnyben, tehát nem az élen, lehet valamiféle fordulat, a meghirdetett esélyesekkel szemben. Ha vki azt akarja, hogy az ő országa jobban szerepeljen, lehet, hogy egy esélytelenebbnek hittnek ad szavazatot. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hol itt a stikli, mert valami volt az biztos.( Az nyilvánvaló, hogy a rokonnépek, szomszédok jó eséllyel egymásra szavaznak.)

2011. máj. 15. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!