Szerintetek is bunda volt az Eurovíziós Dalfesztivál?
Az előadók 90%-a baromi unalmas volt. Olaszország 2. lett, kb sírtam az unalomtól amikor előadták..
Katinak szerintem nagyon jó száma volt. Bár néha remegett a hangja, és a magyar részt sem olyan jól énekelte, de fényévekkel jobb volt mint a többi.
Az első 5-be kellett volna lennie.
Nehezem tudnám elképzelni azt, hogy bunda lehet egy ilyen nagyszabású rendezvényen, mondjuk teljesen nem tudjuk kizárni a lehetőséget mert valamikor a 60as években asszem volt már példa rá.
Sokkal valószínűbb forgatókönyv, hogy egész egyszerűen nem volt elég látványos a produkció ahhoz, hogy európa polgárai telefont ragadjanak és sms-t pötyögjenek. Valahogy sokkal népszerűbbek a csöpögően giccses dalok amit megspékelnek valami jó látvánnyal, sajnos.
Az, hogy Szlovákiából nem kaptunk azt hiszem még egy-két pontot sem, az elég gyanús volt. Hogyhogy nem lehetett rá onnan szavazni? :O
A finnek szavazata jó volt, egyetlen rokonunk.:)
Szerintem a középmezőnyben, tehát nem az élen, lehet valamiféle fordulat, a meghirdetett esélyesekkel szemben. Ha vki azt akarja, hogy az ő országa jobban szerepeljen, lehet, hogy egy esélytelenebbnek hittnek ad szavazatot. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hol itt a stikli, mert valami volt az biztos.( Az nyilvánvaló, hogy a rokonnépek, szomszédok jó eséllyel egymásra szavaznak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!