Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az, hogy Wolf Kati részt vett...

Az, hogy Wolf Kati részt vett az Euroviziós Dalfesztivál döntőjében, a nagyon szerény helyezés ellenére lendített-e nemzetközi karrier lehetőségén?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

remélem igen...már nem azért,de szerintem ő volt a legjobb. nekem nagyon tetszett.

14/L

2011. máj. 15. 11:20
 2/4 hell-ikon ***** válasza:

Minden bizonnyal, de ezt ki is kellene majd használnia.

Nézd meg kommenteket a youtube-on, a BBC one -nál lévő Kati klippjénél, Finnországtól kezdve a briteken át, egészen az USA-ig, mindenki értetlenül áll a helyezés előtt. Sokan, ha nem is nyertesnek, de top3, 5-nek vagy 10-esnek várták.

Azt keress rá az angol címre a youtube-on, kismillióan töltöttek fel "remixet" erről a dalról, egy német srác még német szöveget is írt hozzá, egy brit bárban egy fickó irdatlan falsul, de elkaraokézza, bepróbálkozva a két magyar versszakkal, ill. egy szőke csaj szintén elénekli otthon a gép előtt a dalt, szintén próbálkozva (nem is rosszul) a két magyar versszakkal.

A BBC-s klipnél írta valaki, hogy az európai klubok folyton folyvást játszák ezt a dalt, számára érthetetlen, hogy ennek ellenére, miért csak 22-ik lett.

Tehát nemzetközi ismertség már meg van, csak tenni kellene érte, hogy ne vesszen a semmibe.

2011. máj. 15. 13:41
 3/4 hell-ikon ***** válasza:

"Azt keress"

Aztán keress rá-t akartam írni.

2011. máj. 15. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy picit lendít, tényleg picit. De Kati még a verseny előtt nyilatkozta, hogy ő nem kíván külföldi karriert építeni magának, ő Magyarországon szeretne minél nagyobb ismertséget szerezni magának, ami egészen biztosan sikerült/sikerülni fog! A faktorban nem voltam különösebb képen oda, de a dalát is megszerettem, a hangját és a személyiségét, a kedves videóival, amiket a rajongók számára töltött fel.
2011. máj. 15. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!