Az, hogy Wolf Kati részt vett az Euroviziós Dalfesztivál döntőjében, a nagyon szerény helyezés ellenére lendített-e nemzetközi karrier lehetőségén?
remélem igen...már nem azért,de szerintem ő volt a legjobb. nekem nagyon tetszett.
14/L
Minden bizonnyal, de ezt ki is kellene majd használnia.
Nézd meg kommenteket a youtube-on, a BBC one -nál lévő Kati klippjénél, Finnországtól kezdve a briteken át, egészen az USA-ig, mindenki értetlenül áll a helyezés előtt. Sokan, ha nem is nyertesnek, de top3, 5-nek vagy 10-esnek várták.
Azt keress rá az angol címre a youtube-on, kismillióan töltöttek fel "remixet" erről a dalról, egy német srác még német szöveget is írt hozzá, egy brit bárban egy fickó irdatlan falsul, de elkaraokézza, bepróbálkozva a két magyar versszakkal, ill. egy szőke csaj szintén elénekli otthon a gép előtt a dalt, szintén próbálkozva (nem is rosszul) a két magyar versszakkal.
A BBC-s klipnél írta valaki, hogy az európai klubok folyton folyvást játszák ezt a dalt, számára érthetetlen, hogy ennek ellenére, miért csak 22-ik lett.
Tehát nemzetközi ismertség már meg van, csak tenni kellene érte, hogy ne vesszen a semmibe.
"Azt keress"
Aztán keress rá-t akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!