Milyen "lopásokat" fedeztetek fel az Eurovíziós dalfesztivál dalaiban?
2011. máj. 15. 14:02
1/10 anonim válasza:
Tiszta szégyen Magyarország is, most Katit szidjátok,és hogy innen meg onnan lopta a dalt... hogy várjuk el hogy más országok támogassanak minket ,ha Magyarország sem támogatja a saját jelöltjét??!
3/10 Thurston válasza:
Wolf Kati dala pont annyira lett erről a számról másolva, mint akármelyik mainstream popdal akármelyik másikról. :3
4/10 anonim válasza:
ennek a versenynek pont az lenne (elvileg) a lényege hogy más országot támogassunk, ők meg minket
5/10 anonim válasza:
olyan elenyésző a hasonlóság hogy csak egy primitív agyú személy tudja azt feltételezni hogy az rtl stáb leült ezt másolni... XD
6/10 anonim válasza:
Én a 2 szám között nem látok semmilyen hasonlóságot, max azt, hogy mindekettőt női előadó adja elő. De egyébként egyetértek, h szánalmas, h próbálod lejáratni
7/10 A kérdező kommentje:
Én ezzel a kérdéssel nem Wolf Katit kipécézve akartam szidni! Sőt az ő dala még jobb is volt, nekem nagyon tetszett!
Tudok más példát is, ti??
A magyarok izlandi kedvence, na ez honnan nagyon ismerős?
Eredeti emlékeztetőül:
http://www.youtube.com/watch?v=SJ0sbVwD3GY
Vannak slágerelmek, amik megegyezhetnek, ahogy építkezik a szám, amire kifut, a ritmus, a dallam fő vonalakban...
2011. máj. 15. 14:32
8/10 anonim válasza:
Én értem mire gondol a kérdező, szerintem nem kéne rögtön nekitámadni.... Van olyan is, hogy egy dal nem szándékos koppintás, csak úgy sikerül. Nyilván egy egyértelműen másolt dalt be se engednének a versenybe.
9/10 A kérdező kommentje:
2011. máj. 15. 14:40
10/10 A kérdező kommentje:
És a fő, a hőnutált Azerbajdzsán!:D
Ők: http://www.youtube.com/watch?v=RgE3bDH647M
A sokkal jobb "inspiáció" :
2011. máj. 15. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!