Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg "nem vagyok egy...

Tényleg "nem vagyok egy zenefan"? Jogosan sértődtem meg ezen a kijelentésen?

Figyelt kérdés

Van egy "barátnőm", csak netről ismerjük egymást és állandóan a pasiügyeivel traktál...-.-' Mind1, ez most mellékes...Egyik nap beszéltünk MSN-en és kérdezte pár számról hogy ismerem e...Mindegyik ilyen discos Basshunter stílusú zene volt és persze egyiket sem ismertem mire Ő ilyet ír: "hát te nem lehetsz valami nagy zenefan"

Vagy valami ilyesmit...Mire mondtam neki hogy én is tudok olyat mutatni amit Ő nem ismer és elküldtem ezt(a szerintem nagyon szép) számot:

http://www.youtube.com/watch?v=UGPzyGIaw0E

(ha nem működne a link, a szám címe: Passing Afternoon)

Szóval megmutattam neki mire azt válaszolta hogy Ő nem hallgat ilyen "depis zenéket" és sajnál h erre rávagyok szorulva...Pff...Csak szerintem nem normális dolog amit csinál? Mármint minden zenei ismeretét a VIVA nevű "rendkívül épületes" zenecsatornáról szerzi ami nem lenne nekem baj csak ne szólja le az én zenéimet...Vagy most TÉNYLEG én vagyok lemaradva? Tényleg gáz zenéket hallgatok? Baj hogy nem a discozene a kedvencem?:S

L14

2009. febr. 16. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy okés,ha te nem azt hallgatsz. (sőt,jobb)

Én is jól felcsesződtem volna,én blokkolnám is a helyedben. Utálom,ha a zenével kapcs.baszogatnak. Erről szerintem meg lehet tudni,hogy milyen ember amúgy (minusz IQ)

2009. febr. 16. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár, egy percig nem kell ezen gondolkoznod. Egyértelmű, hogy ez a lány direkt be akart neked szólni és nem volt jobb ötlete, mint hogy ezzel kapcsolatban kifogásoljon valamit.

Zenei ízlésen nyáladzani pedig elég kisstílű dolog, úgyhogy az ilyenekkel te ne foglalkozz.

2009. febr. 16. 11:45
 3/8 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem baj hogy nem szereted a diszkózenét. Én sem kedvelem, sőt kifejezetten idegesít, 3 perc után agyvérzést kapok a szuperdium-disumtól.:)

Fontos, hogy azért hallgasd egy zenét mert az tetszik, mert jelent neked valamit, ne azért mert ez a menő és sokan ezt hallgatják.

Amit linkeltél számot, az tényleg szép, nekem is tetszik, bár elég messze áll a rock-metál ízlésemtől.

A "barátnőt" meg küld el melegebb éghajlatra a zenéivel együtt, és tiltsd le, nem barát az ilyen.

2009. febr. 16. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
egyik legjobb bnőm is ilyen mosógép frekvenciás zenét hallgat és ő is állandóan oltogat, de úgy vagyok vele, hogy az aki nem ismeri a Guns n Rosest, meg egy csomó szerintem elég alap előadót és táncol a porszívó hangjára az ne oktasson ki..:D aztán ezt így szépen megbeszéltük, azóta nem beszélünk a zenéről. ennyi, szard le.
2009. febr. 16. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindent elmond, hogy VIVA-t néz...süllyesztő.
2009. febr. 19. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nem muszáj minden embernek discot hallgatnia.. jó igaz én szeretem, (de persze nem mindegyiket) ..de.. az a szám amit belinkeltél az nagyon teccik =)
2009. febr. 20. 08:18
 7/8 anonim válasza:
Szerintem ne törődj vele. Régebben engem is csesztettek, hogy tudod ki ez meg ez az előadó? Nem tudtam.. Most meg már szarok rá. :D
2010. júl. 13. 11:11
 8/8 anonim válasza:
Amúgy néha engem is idegesít, hogy néhányan vakon követik a divatot. Én is szeretek divatosan öltözni például, meg vannak jó divatos zenék is, de mást már nem is hallgatnak meg ami nincs a Viván? ...
2010. júl. 13. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!