Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zenék tetszenek ezek...

1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
tegnap 22:41- Akkor büszkén vállalom hogy szemetet hallgatok! Ha jól emlékszem feltettem egy kérdést hogy melyik zene tetszik nektek! Erre idejöttök téríteni... ne haragudj erre nem vagyok kíváncsi ezt egy szóval sem kértem! Szóval vagy válaszoljatok értelmesen vagy hagyjátok meg ezt a kérdést olyanoknak mint a tegnap 19:48, tegnap 19:12 vagy akármelyik olyan válaszadónak aki fel tudja fogni a kérdést! Köszönöm!
2010. dec. 13. 09:16
 12/53 anonim ***** válasza:
Amúgy senkit nem akarok megsérteni,de te itt homározol,meg transzizol,csak egyetlen kérdés: Manson micsoda?
2010. dec. 13. 12:36
 13/53 anonim ***** válasza:
Mansonnak mindig is bnője volt, felesétől nem rég vált, azért mert a te szegényes lelki világod nem tudja elviselni az ő kinézetét még egy lapra sem említhető a sok homokos szarral. Jó hang? Annak a Jeffrey tököm tudja kinek aztán fantasztikus jó hangja van. :D
2010. dec. 13. 14:50
 14/53 anonim ***** válasza:
61%

Atyaég... Nem mondtam ,hogy Mason homoszexuális :D Nekem van szegényes lelki világom?:D Wehehehe,mókás vagy :D Én nyitott vagyok és elfogadó. Masont sem ítélem el,csak arra céloztam ,hogy ha Jeffre-t nem viseled el,akkor Mansont miért,mikor ugyanolyan extrémek. Szerintem annak szegényes a lelki világa,aki a 21.századba nem tudja elfogadni a másságot,legyen az bármilyen formában ,és ebben a tekintetben Adam ,Manson,Jeffre is érdekes ,mert nem átlagos. És ha ezen te megbotránkozol ,akkor ,őszintén,melyikünknek szegényes a lelki világa?:D

A jó hangot ADAM LAMBERT-re írtam ,mert eszméletlen hangja van és SENKI nem énekel úgy élőben mint ő.

Jeffre pedig érdekes. Nem a hangjával tűnik ki. Ez a száma pedig dögös.

Mondjuk neked értelmezési problémáid vannak,nem is várom el hogy felfogd amit írtam.:) Csak koccanj le erről a kérdésről. Köszi,puszi :)

2010. dec. 13. 15:50
 15/53 anonim ***** válasza:
27%
:DDDDDd Juuuuj kilettem osztva. Igazad van, leszakadok a témáról, nem vitatkozok kis nyomi óvodásokkal. Hallgassátok csak a sz.r zenét. :D Köszi, puszi.
2010. dec. 13. 16:07
 16/53 anonim ***** válasza:
Remek ötlet.:) Te meg hallgasd az eszeveszett üvöltözést,ha ez inspirál.
2010. dec. 13. 16:21
 17/53 A kérdező kommentje:
Na jó akkor ezt befejeztük... innentől értelmes válaszokat szeretnék és ha valakinek nem tetszenek az általam linkelt zenék, kulturáltan közölje! Köszönöm!
2010. dec. 13. 19:26
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Adam Lambert dala a legjobb

Nekem Christina Aguilera a kedvencem, ő simán lehetne a világ legjobb énekesnője hivatalosan is :D de ezen a linken a Bionic című száma minimum egy fél oktávval magasabb, mint az eredeti dal.

2010. dec. 14. 18:34
 19/53 anonim ***** válasza:
52%
1 el több botfülüvel van több ezen a világon,na de sebaj hátha megjön az esze és nemhallgat többet ilyen szutykokat.
2010. dec. 14. 20:12
 20/53 anonim ***** válasza:
52%
Ja és én tettem le valamit az asztalra,tegnap amikor haza jöttem instant oda dobtam a lakáskulcsomat.Meg nem azért,ilyen vinnyogásba mi a tehetség?Amit a MetallicA vagy Steve Vai csinál,az tehetség.Ez csak ilyen mixelt f*s vinnyogással semmi több.
2010. dec. 14. 20:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!