Rockerek! Válaszolnátok 3 kérdésemre?
1, Rockerként öltözködsz, vagy "csak" rockzenét hallgatsz?
2, Hány éves vagy,és fiú vagy lány?
3, Ez nem igazán ide tartozik, de érdekel: Volt-e/Van-e valamilyen lelki trauma/csalódás/probléma az életedben? Nem kell sztori, ha nem akartok írni, egy igen/nem elég.
Előre is köszi a válaszokat.
1. valamilyen szinten. Általában feketét hordok, és gyakran van rajtam szegecses karkötő...
2. 16, lány.
3. volt.
1. Nem mindig, kedv függő. Ha arra gondolsz, akkor bakancsom és bőrkabátom is van, de ez utóbbit gyakran hordom. Illetve most nem, mert tél van ;) Teljesen feketébe sosem öltöztem, nem igazán a kinézetemben nyilvánul meg a zene iránti rajongásom.
2.16/l
3. Igen volt, örökre elhagyott egy számomra nagyon fontos személy ( nem, nem szerelem, de jobb lenne, mert akkor túl tudnál tenni magamat rajta). 10 éve már, de nem megy elfogadnom.
1.szegecses karkötő, bőrnadrág, bőrkabát, bőrkesztyű, rock 'n roll feliratú póló....
2. 14/F
3. igen
remélem tudtam segíteni....:D
1. Nem öltözködöm tipikus rockernek, saját stílusom van, persze a feketét szeretjük ám.
2. 15/L
3. Ebben a világban kinek nem volt traumája? Egyébként nem attól függ, hogy vki rocker lesz, hogy vmi sz@r történt az életében, simán csak szeretem ezt a zenei stílust, mert sokkal több mondanivalója van, mint pl a disco zenének.
1. Nem jellemző, hogy rockerként öltözködöm, egyedül az mutatja, hogy mit hallgatok, hogy van egy Iron Maiden-es övem amit én magam készítettem.
2. 17/L
3. Nem volt semmi lelki trauma, csendes nyugis, szép életem van. Persze én is járok iskolába és küzdök a napi gondokkal, de az semmi.
1. azt is hallgatok (és punkot) és úgy is öltözködök:)
2. 18 L
3. persze hogy volt. miért ne lett volna?:\
Hallgatok, de néha mikor úgy tartja kedvem, öltözök is :D
13/L
Volt 2 hónapja, de már túlléptem rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!