Rockerek! Válaszolnátok 3 kérdésemre?
1, Rockerként öltözködsz, vagy "csak" rockzenét hallgatsz?
2, Hány éves vagy,és fiú vagy lány?
3, Ez nem igazán ide tartozik, de érdekel: Volt-e/Van-e valamilyen lelki trauma/csalódás/probléma az életedben? Nem kell sztori, ha nem akartok írni, egy igen/nem elég.
Előre is köszi a válaszokat.
1. Mi számít rockeres öltözködésnek? Bakancsot, bőrkabátot naponta használok. (Mivel tél van.) Egyébként farmer és sokszor zenekaros, fesztiválos pólók, de nem csak ezek teszi ki a ruhatáram. Egyéb rockeres kiegészítőm nincs. Persze hosszú haj + szakáll alap.
2. 20/F
3. Volt-e csalódás vagy probléma az életembe? Hol élsz te? Naponta vannak új, jobbnál jobb problémáim, melyeket meg kell oldanom. A problémák megoldása, a nehézségek leküzdése maga az élet.
Persze a csalódás és természetes velejárója az életnek. Időnként csalódik az ember.
Lelki trauma? Ilyeneket is átél néha az ember, de én eddig még sikeresen túltettem magamat ezeken a "traumákon" is.
[Ha azt akarod bebizonyítani, hogy aki nem tuc-tucot hallgat, az lelki sérült, akkor közlöm, hogy a reprezentatív minta minimum 1000 fő.]
1. Csak hallgatok. nem vagyok képmutató, számomra egy zenestílus iránti rajongás nem az öltözködési stílusomban nyilvánul meg.
2. 20/L
3. Nem igazán, csak régen, a 15-17 éveseknél szokásos, korral járó jelentéktelen időnkénti... Depi? Nem is tudom... De igazából semmi komoly. Én nem nevezném traumának. Csalódás az volt rendesen, de túlléptem rajta.
Csak zene... Régebben... Kíváncsiság... Megtetszett. A vicc, hogy tök szociális voltam előtte, de utána meg antiszoc lettem...Fura dolog... Nem minden rock ilyen... A zene befolyásolja az embert. A death metal nem egészséges, de vannak jó rock zenék sokat kedvelek a mai napig... Nem szabad csak rock zenével "táplálni" a füled :D Én mindenevő lettem zeneügyileg...
18F
Lelki trauma nem volt... Pont, hogy az új suli zökkentett ki a normál életemből... Sok volt az impulzus, ami ért... De ki lehet nőni. Ha az segít a szüleim elváltak, de nem érzem ezt oknak, mert 5 éves lehettem, a rockot meg 14 évesen hallgattam...
1. Régebben jobban öltözködtem úgy, de most már csak egy- két stílusjegyet tartottam meg belőle,inkább elegánsan öltözködöm.
2. 19/L
3. Volt sok csalódásom, traumám az életbe, mint ahogy most is van egy kettő.
1, nem jellemző, átlagosan öltözködök, vállig érő haj meg télre bőrdzseki, semmi extra. Bár most gondolkodok rajta hogy kéne egy két zenekaros póló.
2, 19/F
3, Mindenkinek vannak kisebb nagyobb problémái az életben, én nem éltem át az egész életemet meghatározó tragédiát, viszont természetemből fakadóan antiszoc és visszahúzódó vagyok.
1. Nem öltözködök úgy, csak hallgatom. Ez a fő vonal, de mellette még nagyon sokféle zenét szeretek. Régebben gondolom valami közösséghez-tartozni-akarás miatt kipróbáltam az öltözködési stílust is, de nem működött. Ma nem látszik rajtam, hogy miket hallgatok.
2. 22/L
3. Csak olyasmik, mint mindenki másnak (halálozások, sulis cikizések). Ezek mindenkivel előforduló dolgok. Túllép rajta az ember.
előbbi vagyok csak véletlenül hamarabb küldtem el
2. 16/Fiú
3. volt de nem sok és nem tartozik a stílusomhoz amúgy is ez előtt rapper voltam
1. Kb 13tól 17 éves koromig kizárólag feketében öltözködtem, aztán a végére már megtetszettek a színes ruhák is. Néztek is az ismerősök, amikor megjelentem fehér pólóban :D Ma már ritkán öltözöm be teljesen feketébe (jóformán csak ha fellépésünk van), de ilyen divat cuccokat nem vennék fel. A divatot nem követem, de nem is úgy öltözöm, mint a legtöbb rocker. Nem a ruhámon hordom a zenét...
2. 19/F
3. Volt pár trauma, probléma, és ez igen csak hozzájárult ahhoz, hogy ezt a zenét szeretem. A tuc-tuc valahogy sosem tudott megfogni és megnyugtatni, míg egy jó blues vagy rock ballada a legnagyobb bajban is segített.
1. Soha nem öltöztem rockerként, pedig több évig csak azt hallgattam (ma már jóval vegyesebb)
2. 20/f
3. semmi komolyabb lelki sérülést nem szenvedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!