Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon szeretnék. Hogy lehetek?

Nagyon szeretnék. Hogy lehetek?

Figyelt kérdés
...Nagyon szeretnék énekelni saját klipet szeretnék.Csak nem tudom hogy kezdjem el valaki tudna segiteni? 15éwes fiú többen is mondták hogy nagyon sexy a hangom de szerintem nem igaz.most is van egy pár olyan szám ami nagyon meg inditó pl.:Katy Perry Firework;Miley C.Who owms my heart;Aki tudna segiteni hogy hogy kezdjek neki annak nagyon örülnék előre is köszöm.Péter 15/F
2010. nov. 26. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:

hűűűű!de nagy itt az egód: "nagyon sexy a hangom"

te meleg vagy?

2010. nov. 26. 17:46
 2/8 anonim válasza:
nos, első lépés:megtanulsz magyarul | második lépés:megtanulsz angolul | harmadik lépés:beismerni, hogy esélyed nincs
2010. nov. 26. 17:47
 3/8 A kérdező kommentje:

1.Nem vagyok meleg de ha meg talállak még a szart is ki ütöm belőled!

2.kösz qurva sokat segitetél..

2010. nov. 26. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Vedd fel videóra, és tedd fel egy videómegosztóra. Először nézd meg mi a véleménye egy nem elfogult hallgatónak. Van akit így fedeznek fel, de ez a pop vonal nagyon kiszámítható, és amilyen gyorsan feltűnik egy új arc, elég gyorsan el is felejtik.

Ha meg olyan klipre gondoltál amit tévében adnak, és ezt a stílust is akarod folytatni, az nem nagy siker. Azt énekled amit megír neked a dalszövegíró, azt a ruhát hordod amit rád ad szponzor, azt a stílust képviseled amit megmond a menedzser. Értelme sincs csinálni, aki kitalálja az ilyen "popsztárokat" az meggazdagszik a sok rajongó kislányon, az előadó meg csak a bábujuk.

2010. nov. 26. 17:52
 5/8 A kérdező kommentje:
na végre egy normális válasz...köszönöm hát igen én az utóbbit szeretném el érni hiába hülyén hangzik.
2010. nov. 26. 17:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Előbb tedd fel magad youtubera, oszd meg a linket, akkor mutasd mekkora kiráyl vagy, így csak egy nagy nulla. Péter 15 és Katy Perry meg Miley Cyrus klipjei után ácsingózól? Fiam te olyan akkor b.uzi vagy, hogy egymagadban felérsz egy homár körmenettel.
2010. nov. 26. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak úgy feltörni a semmiből lehetetlen, legfeljebb ha van pénzed és bevásárlod magad.

Elvileg pont az a célja a tehetségkutatóknak, hogy civilként bizonyítsál, vagy legalább megmutasd hogy mit tudsz. A harmadik lehetőség a legrosszabb, lealacsonyodni valamilyen celeb-szintre, csak hogy ismert legyen a neved, mert azzal eladhatóvá tudsz válni valamilyen szinten.

De 15 évesen a tehetségkutató marad az elérhető megoldásnak. Még ha nem is megasztár-csillag születik-x faktor szinten, de vannak akár iskolai vagy városi ki-mit-tudok ahol megmutathatod magad. Olyan biztos nincs, hogy van a semmi, majd egyből kliped van, végig kell járni a lépcsőket.

2010. nov. 26. 18:07
 8/8 A kérdező kommentje:

1.Nem vagyok bu*zi és nem a klip miatt néztem meg párszor hanem a hangzás

2.igen tudom és köszönöm válaszod tudom h végig kell járni a lépcsőket.

2010. nov. 26. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!