Nagyon szeretnék. Hogy lehetek?
hűűűű!de nagy itt az egód: "nagyon sexy a hangom"
te meleg vagy?
1.Nem vagyok meleg de ha meg talállak még a szart is ki ütöm belőled!
2.kösz qurva sokat segitetél..
Vedd fel videóra, és tedd fel egy videómegosztóra. Először nézd meg mi a véleménye egy nem elfogult hallgatónak. Van akit így fedeznek fel, de ez a pop vonal nagyon kiszámítható, és amilyen gyorsan feltűnik egy új arc, elég gyorsan el is felejtik.
Ha meg olyan klipre gondoltál amit tévében adnak, és ezt a stílust is akarod folytatni, az nem nagy siker. Azt énekled amit megír neked a dalszövegíró, azt a ruhát hordod amit rád ad szponzor, azt a stílust képviseled amit megmond a menedzser. Értelme sincs csinálni, aki kitalálja az ilyen "popsztárokat" az meggazdagszik a sok rajongó kislányon, az előadó meg csak a bábujuk.
Csak úgy feltörni a semmiből lehetetlen, legfeljebb ha van pénzed és bevásárlod magad.
Elvileg pont az a célja a tehetségkutatóknak, hogy civilként bizonyítsál, vagy legalább megmutasd hogy mit tudsz. A harmadik lehetőség a legrosszabb, lealacsonyodni valamilyen celeb-szintre, csak hogy ismert legyen a neved, mert azzal eladhatóvá tudsz válni valamilyen szinten.
De 15 évesen a tehetségkutató marad az elérhető megoldásnak. Még ha nem is megasztár-csillag születik-x faktor szinten, de vannak akár iskolai vagy városi ki-mit-tudok ahol megmutathatod magad. Olyan biztos nincs, hogy van a semmi, majd egyből kliped van, végig kell járni a lépcsőket.
1.Nem vagyok bu*zi és nem a klip miatt néztem meg párszor hanem a hangzás
2.igen tudom és köszönöm válaszod tudom h végig kell járni a lépcsőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!