Hogyan lehetek énekesnő?
16 éves vagyok, ének-zene gimibe járok, 4 éve zongorázom, 3 évig furulyáztam, szoprán hangom van, nagy kórusban, és kamarakórusban is énekeltem, és énekelek is. Nagy esélyem van arra hogy talán jövőre szólista legyek. Többen mondták azt hogy amikor énekelek nekik, vagy csak meghallják, akkor annyira megnyugszanak ,hogy teljesen megfelejtkeznek a gondjaikról. Szerintem ez egy jó jel :P
Tehetségkutatókba nem szeretnék jelentkezni, inkább valami stúdióval szeretnék valahogy felmászni azon a bizonyos "létrán". Minden stílust szeretek énekelni, kivéve a jazz-t. :P
Várom a válaszokat! Köszönöm! :)
Ez jó ötlet, de abban az osztályban sajna nem fog sikerülni...
inkább iskolán kívüli bandát szeretnék...
Egy biztos. Sok gyakorlás, tanulás, kitartás, és hit önmagadban. És persze rengeteget utána kell járni.
Én a helyedben egy csomó zenével-énekléssel kapcsolatos embert felkeresnék és tanulnék tőlük. Tulajdonképp minél több a hasonló beállítottságú ismerősöd, annál nagyobb az esélyed. Mert ugye a harmadik ember már ismerhet ezt meg azt...
Még fiatal vagy, előtted az egész élet!
Szerintem ebben az országban semmi esélyed nincs, hogy megélj a hangoddal, akármilyen szép is. :S
Szerintem inkább egy jó szakmát keress, amivel el tudsz helyezkedni és meg tudsz majd élni belőle.
Mondj egy szakmát, csak egy szakmát amiből meg lehet éli! (Politikus nem ér!)
- - -
Ne hallgass rá... lehet igazság abban amit mondd, de nem így kell hozzáállni. Legrosszabb esetben próbálkozol külföldön.
MINDENRE megvan minden esélyed, ha te is akarod...
Ha már úgy érzed, elég jó vagy, keress fel énekeseket és beszélgess velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!