Szerintetek lehetek zenesz? Bovebben lent|
1/11 anonim válasza:
Hány éves vagy ? Az,hogy kiből lehet zenész,nem attól függ,hogy miket tud.Ha zenész akarsz lenni,akkor gyakorolj sokat,légy kitartó,tudj meg többet a zongora világáról ! ;)Sok sikert !!! (Ha nem volt elég kielégítő a válasz,akkor írj,és össze szedem magam :))
2011. júl. 11. 21:41
2/11 A kérdező kommentje:
jah igaz elfelejtettem mondani 12 vagyok amugy aguszt 10.ben toltom 13-at de mondhatsz meg tobbet :))
3/11 anonim válasza:
Aki zenész akar lenni,azzal már 5-6 éves kora óta nyomatják a zongorázást,vagy egyéb hangszereket.13 évesen még egyáltalán nem vagy megkésve . Gyakorolj naponta 1-2 órát,tanulj meg magadtól darabokat (tanár nélkül),elvégre már tudsz jól kottát olvasni :) ;) Lényegében mindent elmondtam,amit tudnod kell,ha komolyan eltervezel valamit,és bízol benne,hogy sikerülhet és a cél érdekébe teszel is valamit,bármi sikerülhet :)
2011. júl. 11. 21:50
Elég érdekes elképzelésed van a zenész fogalmáról.
"Tudom az akkordokat az osszeset a skallakat is tudom nem az egeszet de mar kb a felet." Hát ezen jót röhögtem xD
A leírásodból nekem úgy jött le ez az egész, mintha egy számítógépes játéknak tekintenéd ezt a dolgot. Megvannak a bonusz feladatok, megcsináltam az első 6 pályát és összegyűjtöttem az összes rejtett ládát út közben. Most már csak az utolsó 3 pálya van a hátra, meg egy mellékküldetés fele. xD
De ez nem ilyen, nem így működik. Nem attól leszel zenész, hogy megtanulsz 480 akkordot, meg majdnem tudsz kottát olvasni. Ha Hendrixet annak idején megkérték volna, hogy kottázza le az egyik számát, elég hülyén nézett volna. xD De azt hiszem egy jelenkori bebop zenész is csúnyán nézne, mert kétszer ugyanúgy nem szoktak eljátszani semmit.
2011. júl. 11. 21:50
5/11 A kérdező kommentje:
amugy 2-iknak tobb szamot tanultam 1-ul mint tanarral:))Tanarral elejinte tanultam a szamokat akkordokkal osszejatszva onnantol mar szinte az egeszet 1-ul tanultam
21:50-el ertek egyet, nekem is ilyen szint lepesesnek tunt...:)
Bocsi, de nekem egy nagyon karotnyelt zenesznek tunsz ;)
2011. júl. 11. 23:25
Ha komolyzenét szeretnél játszani, akkor kövesd a tanárod utasításait és a kottát. Ha viszont rockot, könnyűzenét, stb. szeretnél, akkor dobd el jó messzire a kottákat, ülj le a zongorához, és játszd azt, ami jön, ami eszedbe jut.Napi 1-2 óra kevés, nálam mindig megvan a 3-4 minimum. Igazán csak így lehet fejlődni.
2011. júl. 12. 10:26
8/11 A kérdező kommentje:
rocknroller es 21:50 nem azt kerdeztem hogy mondjatok el hogy kepzeltetek el azt amit leirtam hanem hogy leheteke vane esely ra!de mar mind1 adtak ra tippeket es otleteket ti meg huzzatok a francba
Jolvan, Jolvan nem kell leharapni a fejem...:)
Csak azt akartam tanacsolni, hogy vedd egy kicsit lazabban a zenelest!Mert a zenenek az a lenyege, hogy magadat (es kivanom neked, hogy mast is szorakoztass) a zenelessel ;)
Szerintem, Ha van kedved megtanulhatnad ezt a szamot:
http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE
Sok sikert!
2011. júl. 12. 14:51
10/11 A kérdező kommentje:
na vegre valami rendeset is tudsz mondani:)))
Kapcsolódó kérdések: