Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek lehetek zenesz?...

Szerintetek lehetek zenesz? Bovebben lent|

Figyelt kérdés
Mar 1 eve jarok zongora orakra es mar eleg jol megy a kottaolvasas is megy mostmar ertem csak persze nem vok kepes olyan gyorsan leolvasni es le is utni a hangokat a kotta szerint de abba majd belejovok.Mar tudok 19 szamot ezenkivul tudom a Menuet BWV.Ahn.114.-et is meg most tanulom a Wedding March-ot is(Naszindulot)pontosan mar a vegenel jarok de az mar hamar meglesz.Tudom az akkordokat az osszeset a skallakat is tudom nem az egeszet de mar kb a felet.
2011. júl. 11. 21:09
1 2
 11/11 mbalage ***** válasza:

Zenész bárkiből lehet, akinek van hozzá türelme, és kitartása, valamint hajlandó felismerni a saját hibáit, és dolgozni a kijavításukon.

Szerintem sem létezik olyan, hogy "x idő múlva már mindent tudni fogok, amit kell". Léteznek kitanult "zeneipari szakmunkások", akik bármikor lejátsszák, amit kell, de abban nincs lélek. A zene ennél jóval több. A zenét az ember élete végéig tanulja. Soha nincs vége. Amikor egy zenész úgy érzi, hogy már nem tud újat tanulni, akkor az a hanyatlás kezdete.

Egyébként mindenképpen hasznos dolog zenét tanulni, még ha később nem is ebből fogsz megélni!

2011. júl. 12. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!