Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.7 hetes lehetek. Miért nem...

Kb.7 hetes lehetek. Miért nem vagyok ma rosszul? Ugye nincs baj? Bovebben lent:

Figyelt kérdés
Tobb mint egy hete minden nap szinte egész nap rosszul vagyok - émelygek. Ma reggel is émelyegtem, de elég gyorsan átment rajtam. S most már egypár órája semmi hányingerem nincs. Orovhoz jovo héten kell mennem. Félek. Volt már valaki hasonló helyzetben?
2009. júl. 2. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Amikor fiammal voltam terhes, akkor semmi gondom nem volt! Azt sem tudtam mi az az émelygés . 8 hónapos terhesen még bicikliztem. Sosem hánytam, nem émelyegtem, észre sem vettem, hogy terhes vagyok :-)

Örülj neki, ha nincsenek tüneteid :-)

2009. júl. 2. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:

A tünetek változnak. Egyik nap rosszabbul, a másik nap jobban vagy. Nálam is volt ilyen, akkor én is megijedtem. Én ha pl. kipihentebb voltam, sokkal enyhébbek voltak a tüneteim.

Akkor kell rosszra gondolni, ha hirtelen elmúlik minden tüneted, de akkor sem biztos, hogy baj van. Én is akkor voltam nyugodt, ha émelyegtem, és hánytam, aztán a 14. héten már kezdtem belefáradni :-)

Mindenki másképp viseli ezt az állapotot, olvastam már olyanról is, akinek a 8-9. hét körül minden tünete elmúlt és a baba teljesen jól volt.

De én is hasonló cipőben jártam, mint Te. Egyszer alig volt émelygésem, másnap meg szinte egész nap hánytam. Úgyhogy nyugi, ne aggódj! Boldog babavárást!

2009. júl. 2. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
ne izgulj,nekem is így volt,egyik nap jobb,a másik rosszabb.Én éppen a rosszabb időszakot élem,2 napja alig ettem és már megint hányok.pedig már 17 hetes vagyok.
2009. júl. 2. 11:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi cajok! Megnyugtattatok :-)Boldog babavárást!!!
2009. júl. 2. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!