Kb.7 hetes lehetek. Miért nem vagyok ma rosszul? Ugye nincs baj? Bovebben lent:
Amikor fiammal voltam terhes, akkor semmi gondom nem volt! Azt sem tudtam mi az az émelygés . 8 hónapos terhesen még bicikliztem. Sosem hánytam, nem émelyegtem, észre sem vettem, hogy terhes vagyok :-)
Örülj neki, ha nincsenek tüneteid :-)
A tünetek változnak. Egyik nap rosszabbul, a másik nap jobban vagy. Nálam is volt ilyen, akkor én is megijedtem. Én ha pl. kipihentebb voltam, sokkal enyhébbek voltak a tüneteim.
Akkor kell rosszra gondolni, ha hirtelen elmúlik minden tüneted, de akkor sem biztos, hogy baj van. Én is akkor voltam nyugodt, ha émelyegtem, és hánytam, aztán a 14. héten már kezdtem belefáradni :-)
Mindenki másképp viseli ezt az állapotot, olvastam már olyanról is, akinek a 8-9. hét körül minden tünete elmúlt és a baba teljesen jól volt.
De én is hasonló cipőben jártam, mint Te. Egyszer alig volt émelygésem, másnap meg szinte egész nap hánytam. Úgyhogy nyugi, ne aggódj! Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!