Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehetek DJ? (Kérdésed...

Hogyan lehetek DJ? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Tudom hogy kellenek hozzá cuccok de pontosan mik is? :/ és mennyiből jönne ki?
2011. aug. 9. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:

fogod magad letöltesz egy keverő progit és cső... enyiér nem szeretem a djket én rockba utazok amit egy számitogépen nem okyan könnyű mnegvalositani:D

de van pár discos ismerösőm ök valamit leszedtek netröl azzal szorakoznak én meg maradok a rocknál:D

2011. aug. 9. 10:44
 2/6 A kérdező kommentje:
hát az azért nem olyan jó hogy most leszedek egy dj progit pc-re és akkor ott egérre szenvedek, ha azt szeretném akkor nem tettem volna fel a kérdést.
2011. aug. 9. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Igazából sok dolog nem kell hozzá, mióta eltörölték a DJ-vizsgát. Veszel néhány CD-t, másolsz rá X számot Y stílusból, kifizeted a MAHASZnak a jogdíjat(éves díj olyan 100e körül mozog, ebből kifolyólag a legtöbb amatőr dj nem is fizet, aztán vagy megússza az ellenőrzést, vagy rábaszott :D), és kb. kész. Ha klubban akarsz játszani, akkor ott van keverőpult + minden szükséges felszerelés, csak a CD - idet kell vinned. Ha házibuliban akarsz zenélni, akkor evidens, hogy kell venned egy keverőt, fejhallgatót(meg ezek amúgy sem ártanak, ha vannak, sőt, ha rendesen meg akarsz tanulni keverni, fontos, hogy otthon is tudj gyakorolni). Hogy mennyiből jönnek ki ezek, az attól függ, hogy milyen minőségben vásárolsz. Lehet venni keverőt néhány 10e ft-ért, de lehet súlyos százezrekért is. Ez csak a pénztárcádtól függ.

Ha meg csinálni is akarsz zenét, akkor megveszel valamilyen zenekészítő programot(itt is vannak nagyon olcsók, sőt ingyenesek, de azok olyanok is, kb sz*rt sem érnek; de lehet több százezres profi programot is szerezni, amivel az ismertebb dj-k dolgoznak, de ez megint pénztárca kérdése.

Remélem segítettem.

2011. aug. 10. 15:08
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod. még egy hülye kérdés mivel kezdő vagyok így nem igazán tudok semmit róla még annyi hogy a keverőt a laptophoz kell csatlakoztatni és onnan tudom lejátszani a cd-t?
2011. aug. 10. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
nem vagyok dj, szóval én sem vagyok annyira nagyon járatos a témában, de nem kell csatlakoztatnod a laptophoz a keverőt, hanem a cd lejátszóba rakod be a cd-t. de ha megnézel youtube-on egy élő dj szettet, akkor érthetőbbé válik ;)
2011. aug. 11. 10:35
 6/6 anonim válasza:
Nemtudom mennyire aktuális a téma még, kijelentem, hogy nem vagyok DJ!!! Nekem úgyvan megoldva, hogy a gépből a keverőre van vezető(egyik fele RCA, másik jack) Laptopról ugyanígy megoldható ! :) Ajánlanám, az 5.1.-es hangkártyát. És sok gyakorlást, és kitartást !! :)
2013. aug. 9. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!