Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehet kapni jó gitárt 15000...

Lehet kapni jó gitárt 15000 ft körül?

Figyelt kérdés

Még kezdő vagyok, nem gitároztam még, de szeretnék megtanulni..

ha ez számit 12 éves vagyok

2010. nov. 23. 13:41
 1/8 A kérdező kommentje:
(nem elektronikus gitárt akarok)
2010. nov. 23. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet. Elég is, hisz kezdő vagy, ha jobban belejössz és akarod is csinálni, vehetsz majd jó akusztikus vagy más fajta gitárt.
2010. nov. 23. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Klasszkusat (nylon húros) lehet.

Fémhúrosokból legfeljebb használtan találhatsz jót ennyiért.

2010. nov. 23. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
simán,enyém is kb. annyi volt (nylon húros),ma már egy 90ezres basszusgutyó figyel be a szobámba!12 éves vagy..minél előbb kezded,annál jobb!sok sikert!
2010. nov. 23. 15:23
 5/8 A kérdező kommentje:

kössz mindenkinek!

És kéne tanárhoz járnom, vagy magamtól is megtanulhatnék?

2010. nov. 23. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
ha van ismerősöd,aki minden csínját-bínját ismeri a gityózásnak,akkor ő megtaníthat,de egy tanár sosem árthat.
2010. nov. 23. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
hát ha itt fel tudtál tenni egy kérdést akkor valószínűleg van annyi eszed hogy megtanulj netről gitározni, szóval csak hajrá :P de sokkal szerencsésebb ha csak 3-4 órát is de veszel most itt az elején :P jah, és én inkább 25000 forintot mondanék alsó határnak, de lehet hogy csak túl igényes vagyok :D én hibám. én is klasszikuson kezdtem, most egy vintage telecaster kópiával tolom, egy 100wattos hiwatt félcsöves kombó/fej-en.
2010. nov. 23. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 16000ért vettem egy egész jót, Jose Ferrer tanuló széria, nekem megfelel, csak nálam könnyen elhangolódik, de barátnőmé ugyanilyen és az övé szépen megmarad.

13/L

2010. dec. 9. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!