Lehet kapni jó gitárt 15000 ft körül?
Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok, nem gitároztam még, de szeretnék megtanulni..
ha ez számit 12 éves vagyok
2010. nov. 23. 13:41
1/8 A kérdező kommentje:
(nem elektronikus gitárt akarok)
2010. nov. 23. 13:49
2/8 anonim válasza:
Lehet. Elég is, hisz kezdő vagy, ha jobban belejössz és akarod is csinálni, vehetsz majd jó akusztikus vagy más fajta gitárt.
3/8 anonim válasza:
Klasszkusat (nylon húros) lehet.
Fémhúrosokból legfeljebb használtan találhatsz jót ennyiért.
4/8 anonim válasza:
simán,enyém is kb. annyi volt (nylon húros),ma már egy 90ezres basszusgutyó figyel be a szobámba!12 éves vagy..minél előbb kezded,annál jobb!sok sikert!
5/8 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek!
És kéne tanárhoz járnom, vagy magamtól is megtanulhatnék?
2010. nov. 23. 15:35
6/8 anonim válasza:
ha van ismerősöd,aki minden csínját-bínját ismeri a gityózásnak,akkor ő megtaníthat,de egy tanár sosem árthat.
7/8 anonim válasza:
hát ha itt fel tudtál tenni egy kérdést akkor valószínűleg van annyi eszed hogy megtanulj netről gitározni, szóval csak hajrá :P de sokkal szerencsésebb ha csak 3-4 órát is de veszel most itt az elején :P jah, és én inkább 25000 forintot mondanék alsó határnak, de lehet hogy csak túl igényes vagyok :D én hibám. én is klasszikuson kezdtem, most egy vintage telecaster kópiával tolom, egy 100wattos hiwatt félcsöves kombó/fej-en.
8/8 anonim válasza:
Én 16000ért vettem egy egész jót, Jose Ferrer tanuló széria, nekem megfelel, csak nálam könnyen elhangolódik, de barátnőmé ugyanilyen és az övé szépen megmarad.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!