Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az számít metálosnak, aki...

Az számít metálosnak, aki metált halgat, vagy aki öltözködésében is kifejezi ezt?

Figyelt kérdés

Én szinte csak metált, punkot meg rockot halgatok, de egyáltalán nem vonz ez az öltözködési stílus (bakancs, tüskés nyakörv, stb.). Teljesen simán szoktam öltözködni, farmer, bőrkarkötők, fekete vagy sötét színű, esetleg zenekaros póló

16f

aug. 11. 01:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Én is pont ugyanilyen vagyok. Csak pár hivatalos bandapólóm van, meg temus nyaklánc 😂

17 F

aug. 12. 09:48
 12/16 Tom Benko ***** válasza:
100%
Az számít metálosnak, aki úgy él. A ruha nem számít. Sem a frizura.
aug. 12. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha metálos vagy, lesz*rod. Ha nem, akkor gagyi internertes noname fórumokon kérdezősködsz. Ennyi.
aug. 12. 20:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Na hát én meg még zenekaros pólót se hordok, meg semmi hasonló, random színes pólók, hawaii rövidgatya meg Nike sportcipő. Aztán mégis 80%-ban rockot és metalt hallgatok, az is a kedvencem. Akkor hogy is van ez?
aug. 14. 00:44
 15/16 anonim válasza:
100%
Nem számít, ez ízlés kérdése én például főleg goth stílusban öltözöm,a hajam viszont színes és főleg metált hallgatok. Az öltözködés önkifejezés ha tetszik felveszem, ha nem akkor nem, ez ilyen egyszerű.
aug. 16. 12:38
 16/16 UlfOrmson ***** válasza:
Tiniként volt 1-2 együtteses pólóm, de manapság fekete/kék farmert és általában fekete/szürke pólót hordok. Nagyon ritkán, ha olyan vikinges hangulatom van, akkor felveszem a Mjölnir nyakláncot (nem a Marvelos mjölnir, hanem a viking Mjölnir). Ha szembejönnél velem az utcán lehet még sem mondanád, hogy 95%-ban metált hallgatok (a maradék 5% népzene (elsősorban kelta, skandináv), filmzene, és nagyon ritkán pop)
aug. 28. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!