Az számít metálosnak, aki metált halgat, vagy aki öltözködésében is kifejezi ezt?
Én szinte csak metált, punkot meg rockot halgatok, de egyáltalán nem vonz ez az öltözködési stílus (bakancs, tüskés nyakörv, stb.). Teljesen simán szoktam öltözködni, farmer, bőrkarkötők, fekete vagy sötét színű, esetleg zenekaros póló
16f
A punk és a rock (amiből később a metál kialakult) szabadságszerető, lázadó, polgárpukkasztó zenei mozgalmakként kezdték -a BDSM szegecses bőrcuccait is ezért vették át-, mára egyszerű szórakoztatóipari termékek lettek.
Viszont mindkét irányból azt csinálsz, amit akarsz: ha a lázadás felől közelíted meg, akkor nyugodt szívvel lesz@rhatod, hogy ki mit gondol, lehetsz rocker öltönyben, vagy épp rózsaszín tüllszoknyában is. :-D Ha pedig a szórakoztatóipar felől, akkor szintén hordhatsz olyan ruhákat, amikben jól érzed magad.
32 éves nő vagyok, aki szeret csajosan öltözködni. Nem egy rózsaszín ruhám van, a megjelenésem alapján kb. senki meg mem mondaná, hogy metált hallgatok. Pedig így van :D
Koncertekre általában fekete/piros ruhát húzok, de azon kívül igazából nem nagyon érdekel, hogy megfeleljek az "elvárásoknak"
Ugyanakkor nem is kell. A metálközösség nagyon elfogadó tud lenni, és nem az fog számítani nekik, milyen ruha van rajtad. Mert nem ez a lényeg. A lelkedben érezd magadénak a szubkultúrát, ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!