Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mennyire számit...

Sjmedve96 kérdése:

Szerintetek mennyire számit egy lánynál egy fiu öltözködése? Vagy nem mindig csak a külsöt nézik hanem hogy milyen vagy belülröl?

Figyelt kérdés

2013. júl. 14. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanúgy fontos a belső is meg a külső is, amihez az öltözködés, a stílus is hozzátartozik..így a teljes összképet nézem. Hiába tök jófej, kedves stb., ha külsőre nem vonz.

23/L

2013. júl. 14. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A külsőt lehet változtatni, elég gyakran látni olyat, hogy miután a pár összejött változik a fiú öltözködése, mert hát a lány alakít a stílusán. Nagyobb gond lenne ha belül lennének gondok, de hazudik, ki azt mondja, hogy nem nézi a külsőt.
2013. júl. 14. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát engem egyszer a suliban egy fiú mellé ültettek különórán, akit addig egyátalán nem ismertem, azt gondoltam róla első ránézésre, hogy biztos tök hülye, nyomi, magának való...csupa negatív jelző meg minden, egyátalán nem nézett ki "menőn". Aztán megismertem és kiderült hogy tök vicces, kedves, jófej....stb. és már egyátalán nemérdekelt hogy hogy néz ki!

Egyébként ez emberfüggő. Én szeretem megismerni a fiúkat belüről, de ismerek olyanokat is akiknek havonta új fiújuk van, mert menőbb/jobban néz ki...

2013. júl. 15. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!