Ajánlanátok nekem egy jó minőségű gitár kombót?
Ha Fender kombó akkor Twin Reverb. Ha fontos hogy 20w legyen, az Artist Tweed Tone 20r elég jó. Vagy lehet lunchbox erősítő is?
Amúgy a frontman a legalja széria, a 20 (sőt a 212R is, ami a legnagyobb tesó) ugyanolyan f0sul szól mint a 10, de legalább hangosabb is.
Köszönöm a választ!
Egyébként a jelenlegim a nagyságához képest elég jól szól, főleg, hogy használok hozzá torzítót és kórust is, csak mégis miközben játszom, valami hiányérzetem van.
Én egyébként a Boss Katana Minit nézegettem, mert alapból sokan dicsérik a Katanat, ahogy láttam, viszont az meg mondjuk csak 7 W-os. De van benne pl. Delay is, az enyémben meg még egy Mid sincs :P
VOX VT20X
Véletlenül próbáltam csak, mikor elhoztam a gitárom a szervizből, marha gyorsan be tudtam rajta állítani egy tiszta és egy torz efektet is, szerintem teljesen oké az árához képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!