Szerintetek ez minőségi zene? És milyen műfaj?
2021. jún. 28. 16:22
1/6 anonim válasza:
eskü megéreztem, hogy ezt fogod beküldeni xd amúgy minőségi, de nem világszínvonalú, a magyar zenéi szerintem ütősebbek, jobban rá kéne állnia az ilyen pörgősebb "mulatósabb" zenékre, mint pl ez: https://www.youtube.com/watch?v=3PubLL4GiOs
de ez csak az én szerény véleményem xd szerintem ez jobban állna neki
2/6 anonim válasza:
Na megvan a napi szerintetek jo zene kérdése is.
4/6 anonim válasza:
Jól csinálja. Főleg annak örülök, hogy nekem se tetszik teljesen, miközben pedig fullos. Ez általában azokkal van így, akik teljesen önmagukat rakják bele, semmit nem módosítanak olyanra, hogy jaj, a közönség értse és értékelje. Mondják rá, hogy világszínvonal, nem tom. Első hallásra megmondod a zenéről, hogy itthon keverték, legalábbis ha megtanultál hallani és jól ismered azt az alkalmas monitorpárt vagy fejhallgatót, amin megszólaltatod.
5/6 anonim válasza:
Sz#r...
Egyet hallottál, mindet hallottad.
Ha csak 1 zenét írtál volna tőle, akkor azt lehetett volna értékelni.
De így több 10percen keresztül hallgatva nagyon unalmas.
A munka amit belefektetett, na az amit el lehet ismerni egészen biztosan.
De hogy a végtermék ami kijött belőle az nagyon gyenge lett.
(Szerintem)
6/6 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled! Ez egy nyálas szar, nem is lehet zenének nevezni, okádék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!