Mindenhol azt olvasni, hogy aki hallgatja Azahriah zenéiz, az proli meg ízlésficamos, meg nem tudja mi a jó zene. Aki pl. rockot hallgat, az tudja. Én mindkettőt hallgatom, akkor most én mi vagyok?
Vannak azahriának is jó zenéi, vagy 8-10. A mai magyar zenészeket elnézve azahriah a legjobb közülük.
Egyébként mindig vannak ilyen utálkozók, nem kell velük foglalkozni
Nekem csak az a bajom vele hogy rettentően túlértékelt szerintem.
Legalábbis sok cikk már úgy beszél róla mint a messiásról aki leszállt közénk zenélni,mindenhol a legnagyobbnak nevezik stb... Illetve kommentekben a rajongói is ijesztő hogy milyen istenítést képesek leverni sokszor. És sok embert triggerel az ami ilyen szinten van hypeolva,hogy tolják az arcodba a cikkeket hogy márpedig ő a legjobb,ezt tényként kezelve. És ami népszerű és kultusza van,ott bizony az ellenkultusz is megjelenik(én nem tartozom ide amúgy) elismerem hogy tehetséges,nem tartom pronyónak aki szereti,sőt,sok dalának van mélyebb üzenete,de nekem egyszerűen nem jön be ez a mulatóssal kevert pop stílus és nem tetszik. Amúgy sem szöveg alapján hallgatom a zenék nagy részét. Annyi hogy a magasztalását pl. Facebook cikkekben,podcastokban stb...egyszerűen túlzásnak tartom.
Viszont a volt társát a Desh-t eléggé pronyónak találom,interjúkban is hallatszik hogy primitív,buta,küzködik egy mondat normális megfogalmazásával(Azaraihhal ellentétben) akin hallani mikor kérdezik valamiről stb... hogy amúgy nagyon intelligens. És ez a Deshi pont ugyanolyan tucat trasht gyárt szövegileg is meg mindenhogy mint a BSW és társai. Benne volt a "Kamagra gang" című csodában is,amiben érthető okokból Azi nem szerepel. Magyarul full tucat primitív trash,és ez is az Azi kultusz egyik túlzása hogy a halál primitív maximum BSW szintű Desh is piedesztára lett emelve csak azért mert Azariah felkarolta és vele koncertezett,leginkább azért mert emberileg bírja,igaz már "szétváltak" mégiscsak kijött az a műfajbeli illetve jópár IQ pontnyi
különbség ami van köztük. És mégis sok helyen egy lapon vannak emlegetve. Annak ellenére hogy nem szeretem a zenéjét el tudom ismerni hogy tehetséges,Deshi viszont nemigazán az. Utolsó voltam.
Ja amúgy Paul Streetként bírtam még anno nagyon.
#32,33
Tökéletesen egyetértek! Szerintem is túl van tolva, és én ezt Azahriah kedvelőként is utálom, mert pont emiatt gyűlölködnek sokan, pedig ez nem az ő hibája, hogy ekkora a felesleges hype körülötte.
Azzal is maximálisan egyetértek, amit Deshről írtál.
Köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!